Ki szereti Bereczki Zoltánt, Szinetár Dórát, Dolhai Attilát és Mészáros Árpád Zsoltot vagy az egész Operettszínház társulatát?
Figyelt kérdés
2009. júl. 6. 10:24
1/19 anonim válasza:
Nagyon szeretem öket! Az esküvönkön is az ö szàmuk ment! :)
2/19 A kérdező kommentje:
Tünde vagy?
mert a youtuben keresztül megismerkedtem egy csajszival, akinek az esküvőjén az Ő számuk ment:D
2009. júl. 6. 12:02
4/19 anonim válasza:
Én is imádom őket,nem is tudom melyiket jobban:D
Dolhai irtó kedves és könnyne zavarba lehet hozni(bnőm múltkor beszélt vele munka ügyben)
Bereczki irtó helyes a kis bozontos vörös-szőke hajával:D
Szinetár hát nem is tudom...ari és kész:D
MÁK meg úgy jó ahogy:D
6/19 anonim válasza:
Elsö vagyok és nem Tünde! :) Szerintem sok esküvön ment az Ö szàmuk, gyönyörüen énekelnek és szép szàmokat! :)
7/19 A kérdező kommentje:
akkor az elsőnek: sorry, hogy összekevertelek vele
2009. júl. 6. 17:23
8/19 anonim válasza:
Én is nagyon szeretem őket!! Mindannyian iszonyú tehetségesek és nagyon kedvesek! Nem olyan rég voltam egy MÁZS koncerten,és hihetetlenül jó volt,nagyon jó fej!! ;) :D :P
9/19 anonim válasza:
Az egész társulatot IMÁDOM:)
dolhai,Bereczki Mázs,Szinetár Janza Szabó P,Füredi,Földes........
10/19 anonim válasza:
én is imádom őket, pedig még csak 13 vagyok! a példaképeim, Dolhai, Szinetár, Bereczki, MÁZs, Janza, Földes, SzPSz, Homonnay... október 18-án Dolhai-Janza-Mahó Mezőberénybe jön (ott lakom)és megyek és megnézem őket!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!