bocsibocsi, tényleg nem belekötés, most hogy másodjára is elolvastam:) és azt akartam írni, hogy a zenéjét szerettem, emiatt tisztelem, a személyisége és az esetleges zavarai miatt természetesen nem:) késő van már...üdv
(kísértetiesen emlékeztet egy másik nagy zenei király távozására)
2009. júl. 2. 23:37
14/21 anonim válasza:
nem. zenéjét sem, életpályáját sem, kb semmilyét.
2009. júl. 3. 01:18
15/21 anonim válasza:
Én nagyon szerettem! Mind mint embert, mind pedig a zenéjét. Mivel volt pénze, sokan kihasználták, és valószínűleg ebbe betegedett bele.
Rest in Peace Michael!
I miss u always...
2009. júl. 3. 11:48
16/21 anonim válasza:
Míg élt, nem szerettem, talán azért, mert nem sokat tudtam a mltjából... A zenéit sem ismertem(mostanában derült ki több számról számomra, hogy ő énekelte:D). De most, hogy egy csomó cikk jelent meg róla, meg a betegsége is( a storyban volt róla szó, vagy a hotban)egyre jobban megértem, megszeretem.
2009. júl. 5. 19:11
17/21 anonim válasza:
22:55 nem a negatív dolgokra gondoltunk (pedofília, ami nem igaz, és a gyereke kilógatása), hanem a jókra, pl. a több millió dolcsi, amit a gyerekeknek adott, vagy az egész kedves, jó lelkére, ami miatt pótolhatatlan, és egyedi. Természetesen szerettem. :)
2010. febr. 3. 15:23
18/21 anonim válasza:
"Természetesen szerettem."
Muhaha... Én meg természetesen nem szerettem, mert egy idegroncs idióta volt. Tizenöt éve semmit nem tett le az asztalra, állandóan csak "készült a visszatérésére". A nyolcvanas években megszerzett hírnevéből élt.
Hogy őszinte legyek, a vinnyogó hangja sem jött be.
2010. febr. 3. 15:50
19/21 anonim válasza:
15:23 vagyok
anyád az idegroncs idióta!! ha nem tudsz normálisan fogalmazni, akkor ne írjál! neked is megártott a sok net? hány éves vagy? 11-12?
2010. márc. 13. 21:56
20/21 anonim válasza:
"anyád az idegroncs idióta!! ha nem tudsz normálisan fogalmazni, akkor ne írjál! neked is megártott a sok net? hány éves vagy? 11-12?"
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!