Van esély rá, hogy pénteken találkozok az egyik kedvenc színészemmel; szeretnék vele pár szót váltani, mit mondhatnék neki?
Egyébként üzenetet már váltottunk többször is. De félek, hogy akkor ott, szóban hirtelen semmi sem jutna eszembe. Tudnátok segíteni?
A válaszokat előre is nagyon szépen köszönöm! :)
Amikor én taliztam losangelesben tom beck-kel, én sem tudtam mit mondani. Csak ott áltam pirulva, kértem egy autogramot, meg egy fotót, azt megse szólaltam. Ő kezdett el beszélni, mintha régi ismerősök lettünk volna... :$
Szóval csak annyi, hogy menni fog magától, úgyis dőlni fog belőled a csodálat, ő pedig ezt leveszi. A hírességek tudják kezelni az ilyen dolgokat, nem lesz néma csönd! :D
Amúgy szabad tudnom, kivel talizol???
Köszönöm szépen a válaszokat!
Nem árulom el... :)
Hű, ez nagyon jó kérdés. Én már többször is találkoztam előadás után a kedvenc színészemmel, de ez a kérdés minden alkalommal felmerül bennem. Mondjuk az a szerencse, hogy általában ő szokott kezdeményezni, és ha már meg van adva a beszélgetés alapja, akkor könnyebb továbbvinni.
Ha esetleg van kedved, írhatnál privát üzenetet, olyan szívesen beszélgetnék valakivel ilyen dolgokról, vagy akár a kedvenc színészemről is (így nyilvánosan én sem szeretném megírni a nevét). :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!