Tényleg a zabhegyező Alan Rickman kedvenc könyve?
Szia!
Utánakerestem ahol cask tudtam és próbáltam felidézni azoakt az interjúkat, aamiket láttam, de ez nem rémlik egyáltalán, hogy bárhol szó esett volna erről - illetve csak ennyit, a cikk alján: [link] .
Ha esetleg behatóbban érdekel A.R., akkor javaslom ezt a köynvet: Maureen Paton - Alan Rickman (nem hivatalos életrajz) I. Már én is szemeztem vele, elméletileg egész jó ksi ovlasmány, sok érdekességgel. Ha valahol, ebben benne kell, hogy legyen.
Paton könyvét el ne olvasd! Olyan ökörségek vannak benne, hogy maga Alan is egy hatalmasat röhögött rajta (miután kiidegeskedte magát).
Azon kívül szerencsés a nő, hogy Alan nem perelte be (nem adta az engedélyét a könyvhöz). Anno többen is megkeresték, hogy írnának az életéről, de ő nem egyezett bele, mert alapból egy szerény ember, szóval nincs elszállva magától. Óriási thetség az az ember, de a mai napig nem hiszi el, hogy ezt bárki is érdek nélkül így gondolja róla, szóval az önbizalma az kicsit alacsony.
Nem egyszer nyilatkozta a téma kapcsán, hogyha valaja is életrajzi könyv íródna róla, azt ő maga írná meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!