Mit szóltok h VV Cristofel brutálisan lefejezte VV Veronika kedvenc plüssállatát? :O
Figyelt kérdés
És emellett még ráadásul jól agyon is verte...2012. ápr. 12. 20:41
1/11 anonim válasza:
Fél füllel pont hallgattam a Fókuszt hát bazzeg besírtam mikor a nő még hozzátette hogy még a plüssállatot is lefejezte :D
2/11 anonim válasza:
eszméletlen szószerint :) de egyrészt sajnálom is szegény naív Veronikát
3/11 anonim válasza:
Veronika székkel együtt negyven kiló, alacsony és gyenge, a pasas meg egy kigyúrt cigó állat. Aki még emlékszik: Veronika a nagyon komoly fizikai feladatok alól mindig felmentést kapott a villában.
4/11 anonim válasza:
Veronikát oké!De a plüssállatkát?Neeee!Őt nagyon sajnálom!Brutál állat!
6/11 anonim válasza:
Veronika egy közk*, Cristofel meg hülye lúzer. Én csak a plüssállatot sajnálom.
7/11 anonim válasza:
én is a plüsst sajnálom :'( de Veronika 6-szorra is belevágott a kapcsolatukba.. hát ez lett belőle. meg miközben a kórházban volt meg találta a szerelem :) úgyhogy ezért jó volt :)
8/11 anonim válasza:
Szerelem?! Inkább a szex, mert Veronika állandóan összekeveri a kettőt! A valódi szerelemről fogalma sincs, se neki, se ennek a lökött Cristofelnek.
9/11 anonim válasza:
ne csodálkozzon hogy belefut ilyenbe is. ugye amióta nagy ember ez a veronika, azóta ott volt neki alekosz, cristofel, peti, és most egy újabb srác. és még akikről nem tudunk, szóval hány lehetett már neki... most őszintén, sajnálja valaki is ?:D mert én aztán nem.
10/11 anonim válasza:
jóó igen lehet h szerelem helyett szex de akkor is.. már nem cristofellel törődik és ez neki jó hír.. állítólag (!) cris sírógörcsöt kapott mikor megtudta.. na ehhez mit szóltok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!