Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Hová tűnt Győzike? Ki tud...

Baranyi kálmanné kérdése:

Hová tűnt Győzike? Ki tud rola valamit?

Figyelt kérdés
Ki szerette Győzit és családját? Mi a véleményetek?
2009. júl. 1. 05:44
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
69%
Eltűnt???Jaj,de jó...
2009. júl. 1. 05:57
 2/16 anonim ***** válasza:
84%

Pénteken láttam Beával kézenfogva nagy mosolyogva sétálgattak ráérősen a városban (Salgótarján).

MIndketten mosolyogtak pedig kamera sem volt.

Hát ennyi. Nekem mindegy, csak pont ott mentek el előttem.

2009. júl. 1. 07:59
 3/16 anonim ***** válasza:
79%
Ne örülj, ősszel jön vissza állitólag valamilyen új műsorral.
2009. júl. 1. 07:59
 4/16 anonim válasza:
57%
Miért, volt eddig valaki aki szerette Győzit és pláne családját?
2009. júl. 1. 08:00
 5/16 anonim ***** válasza:
40%

Koporsót készít. :D

"Gáspár Győző kifejtette, a négy fő irányág, amiből manapság meg lehet élni, az a kocsma- vagy vegyesbolt-üzemeltetés, a prostitúció és a koporsókészítés. Ő maga azért inkább csak az utóbbival próbálkozott meg, neje zöldségesboltban segít be és legújabb projektjeként esküvői tortákat süt, hamarosan pedig a műkörömépítést is megtanulja, bár ez sem szerepelt a felsorolt négy üzletágban. Legnagyobb lányuk, Evelyn egy nyári médiatáborban fog előadni arról, milyen öt éven keresztül kamerák előtt élni, ezért azonban nem kap pénzt, csak az őszi iskolakezdéshez szükséges könyveket és tanszereket."

(Forrás: velvet.hu)

2009. júl. 1. 09:03
 6/16 anonim ***** válasza:
64%
Nekem nem hiányzik.
2009. júl. 1. 09:06
 7/16 anonim válasza:
67%

Már bocs, de amennyire én láttam, Győzit és családját még Győzi és családja sem szerette. :)

Igaz, én csak a műsorajánlóknál láttam. Pedig mindent megtettek (főműsoridő, ismétlések), hogy véletlenül is belekapcsoljak, de ügyes vagyok, kikerültem! :)

2009. júl. 1. 09:06
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Én nemrég (pár hete) láttam Pesten vmelyik Centerben.:) Nagyban telefonált kb félórán keresztül.:D:D
2009. júl. 1. 09:22
 9/16 anonim ***** válasza:
68%
Nem tudom, milyen a valódi életben, de a tévé képernyőjére nem kell, amit ott műveltek, az nem való tévébe, nem lenne szabad ilyen szennyet közvetíteni. Ha visszajön, legalább valami értelmessel tenné, ha meg nem, akkor legalább valami minőségibbet raknának a helyére.
2009. júl. 1. 09:32
 10/16 A kérdező kommentje:
Akkor miért volt olyan nagy nézzetségi aránya?Valamiért csak nézzték őkket?
2009. júl. 1. 11:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!