Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Csajok! Zac Efron és Joe...

Csajok! Zac Efron és Joe Jonas jól néz ki mit gondoltok?

Figyelt kérdés
2009. jún. 30. 17:40
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Zac Efron-nak szép szeme van, am meg mindkettő elég csúnyácska. (SZERINTEM)
2010. júl. 7. 13:13
 22/25 anonim ***** válasza:
Hát mivel a kérdés az volt hogy melyik néz ki jobban ezért azt mondom hogy Zac Efron. De szerintem mindkettő bűnronda mostanság. Vagyis hát szerintem eddig is azok voltak, talán Zac már nem annyira nyálas... ááá de igen az. XD
2010. júl. 7. 16:47
 23/25 anonim ***** válasza:
Kicsit sem!
2010. júl. 7. 19:01
 24/25 anonim ***** válasza:

Hát Joenak tetszik a fejformája,Zacnek szép a szeme...de egyik sem fog meg igazán:)Ha választani kell...Joe^^Zac túl Orlando Bloom típusXD

De Johnny Depp úúúúúúúhh*__*Benne megvan az ami bennük nincs^^

Ki tetszik még nagyon?Denzel Washington>.<(CUPP)

16L heh^^'

2010. júl. 7. 22:05
 25/25 anonim ***** válasza:

Hát egyik se éppenséggel az esetem. Először Zac Efront ismertem meg a HSM-mel, egy ideig bejött a stílusa, de aztán a kompromitáló felvételek elrontották az összképet. Aztán meghallottam jonas Brothers S.O.S. című számát, rögötn megtetszett Nick. Joe nem az esetem, elmegy, talán még helyes is, de a szemöldökévle én se tudok megbékélni. Szóval mindegyiknek elég béna a stílusa, jellegtelen. Kb.

13/L

2010. júl. 7. 23:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!