Csajok! Zac Efron és Joe Jonas jól néz ki mit gondoltok?
Figyelt kérdés
2009. jún. 30. 17:40
11/25 anonim válasza:
ZACskó hát b.zi az a baj ha nem lenne ilyen meleg feje akkor elmegy Joe meg b.zis de b.zik kész
12/25 anonim válasza:
Szerintem nagyon b.zis fejük van, egyáltalán nem tetszenek, pedig csak 13 éves vagyok!
14/25 anonim válasza:
buzogány mindkettő, ez 100%. Gyűlölöm őket.
15/25 anonim válasza:
szerintem mind a 2 helyes.és ne szoljatok be kinek ez tetszik kinek az.ennyi
16/25 anonim válasza:
Szerintem Zac Efron... az nem valami hellyes pasi.. attol függ hogy ezen mitörtünk..de nekem eggyáltalán nem esetem.
Joe Jonas annál inkább =) Szerintem ő iszonyat jópasi =) Ł.Ł. De ez csak az én véleményem =)
17/25 anonim válasza:
Sztem Zac dögös, Joe se rossz, de a szemöldöke tényleg ütős!!!
19/25 anonim válasza:
Zac Efron nagyon rossz!!! Régen szerettem, de már beismerem, hogy bűn ronda.
Joe Jonas viszont a legjobb pasi a földkerekségen!!!! Ő a leghelyesebb mindenki közül!!! A szemöldöke pedig nem olyan rossz!! Én már nagyon régóta imádom!!!
20/25 anonim válasza:
neem...nem szeretem egyiket se!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!