Lehet, hogy Jacko halála csak meg volt játszva és mégsem igaz? Mindig ebben reménykedem!
Ebben én is reménykedtem,ma màr kezdem felfogni,hogy meghalt.
Bàrcsak tévhit lenne,mint Patrick Swaizynél.
Sajnos nem.
Kérdezö,megértelek,ez van velem is.
Nem vagyok fanatikus,mégis megdöbbentem,hisz nekem ö olyan ember volt,akiröl azt gondoltam hogy örökké élni fog,legaläbbis még engem is tul él...Pedig fiatal vagyok.
sajnos elkell fogadnunk a tönyt.
Gondolj bele a legjobb baràtjai,a csalàdja mit élhet àt?
Nekik még szörnyübb,hisz személyesen is közük volt hozzà.
Sajnàlom,szegényt,lehet kinevettek,de ha meglehetne menteni az életét,akkor én szivesen megmenteném az én életem àràn is,mert az emberiség nagyon szerette öt.
De hiàba is mondom ezt,màr ez sem segit.
Azzal nyugtatom magam,hogy fennt az égieknek ad most koncertet.És fenntrül mosolyog rànk,büszkén.
bocs a helyesiràsi hibàkért.
fenntrül:fenntröl.
A hír igaz. De attól még elképzelheted, amint egy csendes szigetecskén koktélozik, nincsenek paparazzók és jól elvan!
Azért a Te életedre közvetlen hatást nem jelent a halála, ebben igaza van a 2.-nak. Hallgasd a zenéjét, ő már eleve beírta magát a halhatatlanok közé, gondolj erre! Azért a Te életed nem állhat meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!