Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Más is érzi úgy, hogy Jacko...

Más is érzi úgy, hogy Jacko nélkul az egész világ más lett?

Figyelt kérdés

Nagyon szerettem öt, soha senki nem fogja pótolni!!! Úgy érzem, most egy mély fekete lyuk tátong az egész történelemben, zenei életben és úgy egyutt véve mindenben. Nem tudtam elképzelni, hogy valaha ö is itthagy minket, de sajnos a halál mindenkit utolér...:(

P.S.: Soha nem láttam még ennyire nagy felhajtást egy sztár vagy valaki halála körul, mint neki volt/van. Ebbol is látszik, utolérhetetlen!!!

Szeretunk mindorokre.

2009. jún. 26. 21:13
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Igen, Jacko legenda és torténelem, ez oké... De az élete sz@r volt, amíg ezek a kis hulye tinisztárok mindent megkapnak, de Jackonak már a gyermekkora sem lehetett normális!
2009. jún. 27. 00:26
 12/16 anonim ***** válasza:
85%
Sz@r volt az élete, ezt aláírom, a rossz gyerekkor a szülők hibája, de az, hogy a a hülye tinisztárok mindent megkapnak, az a hülye tinik hibája, akik tonnaszámra veszik a lemezeket és persze a társadalom hibája is, mert a kiadók csak azt adják, amire igény van, és az a szomorú, hogy tényleg erre a f×sra van igény. A szerencsétlenek sztárolásával kapcsolatban tudom neked ajánlani az 1202-es Britney Új Külseje(Britney's New Look) c. South Park epizódot, csak hogy ez után a hír után kicsit jobb legyen a napod.
2009. jún. 27. 00:34
 13/16 A kérdező kommentje:
Hát én ezeknek a kis szerencsétlenségeknek még egy zenéjuket sem hallottam, de már a kinézetuktol meg a beszédjuktol forog a gyomrom! Pedig én is fiatal vagyok!
2009. jún. 27. 00:39
 14/16 anonim ***** válasza:
váratlan volt nagyon a halála. sajnos ezt most kihasználják és pénzt csinálnak ebből is. Szerintem a művészete miatt kell szeretni én sosem törődtem a magánéletével vagy a médiával... jólelkű volt ennyit megjegyezhetünk. nyugodjék békében (és várjuk korunk legújabb nagy tehetségét.)
2009. júl. 6. 22:40
 15/16 anonim ***** válasza:
Azért ne haljatok bele ti is... Jackot én sose értettem, ő a nagy világbéke meg fekete-fehér barátság harcosa, erre meg fekete létére "kifehéríti" magát... Lehet lepontozni, nem érdekel, de jó hülyék vagytok...
2009. nov. 12. 17:17
 16/16 anonim ***** válasza:
igen, azért, mert más volt, nem feltétlenül volt labilis. :S a más nem csak negatív értelemben létezik. :) egyszerűen más volt, és ezért szeretjük!
2010. febr. 15. 10:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!