Az Éden Hotel és a Való Világ 4 szereplőiről milyen titkok derültek ki?
Tehát mit tudtok a "sötét" múltjukból?
Én azt tudom, hogy ÉH Szandra Dubaiozott, VV Éva szerepelt vmi Bar 2.0-ban (fogalmam sincs, mi az), Gigi fent volt a Dubaiozók listáján, Béci egy képen fegyvert fog a kezében, VV Laci benne volt a Zsanett-ügyben, Alekosz nem is akart jelentkezni a VV-be, a szerkesztők kérték meg rá, Jerzy 18+ oldalakon van fent. Ennyit tudok. Mindent tudni akarok, ami ide illik, 1-től 1-ig mindent!
Köszönöm!
A Bár valóságshow volt, egy bárban laktak, dolgoztak, de kijárhattak. Emellett Éva táncolt is, van róla pár videó, meg ismer más celebeket.
Anikó a szépségkirálynőben volt benne, Béci próbálkozott befutni a rappelésével de nem ment neki. Meg találtak róla pár bemutatkozást, hogy régebben sokat lopott, csalt.
Zsuzsi playmate volt (a kategóriájában a másik 2 is).
A házaspár nőtagja, Gina k*rva volt, a VV elején főleg erről folyt a fröcsögés.
Leonidász és Alekosz szegről-végről rokonok. Alekoszt vmi esküvőn szedték össze, megtetszett egy fejesnek a dumája, így került be.
Zsófi valami rtl-es ismerőse volt, már szerepelt is interjúban az RTL-en.
Olivér a Viván vezetett rockműsort, reklámban is volt már.
Az édent nem néztem. Ha neten rákeresel tuti ezer oldal foglalkozik ilyenekkel.
Még akiket írtál -
Gigi erotikus rendezvényeken 18 alatt műpuncit árusított és szopnékos pólóban pózolt, Győzikével is "járt".
Jerzy pedig melegoldalakon pózolt egy szál farokban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!