Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Más is érzi úgy, hogy Jacko...

Más is érzi úgy, hogy Jacko nélkul az egész világ más lett?

Figyelt kérdés

Nagyon szerettem öt, soha senki nem fogja pótolni!!! Úgy érzem, most egy mély fekete lyuk tátong az egész történelemben, zenei életben és úgy egyutt véve mindenben. Nem tudtam elképzelni, hogy valaha ö is itthagy minket, de sajnos a halál mindenkit utolér...:(

P.S.: Soha nem láttam még ennyire nagy felhajtást egy sztár vagy valaki halála körul, mint neki volt/van. Ebbol is látszik, utolérhetetlen!!!

Szeretunk mindorokre.

2009. jún. 26. 21:13
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
63%
Voltak tőle nagyobb sztárok,és főleg nagyobb emberek is,és a világ még sem állt meg.Egy énekes volt,rengeteg jellemhibával.A zenei életből talán hiányozni fog,legalábbis azoknak,akik kedvelték a zenéjét,akik meg nem kedvelték,azoknak nem fog hiányozni.Nyugodjék békében,
2009. jún. 26. 21:21
 2/16 anonim ***** válasza:
90%
Ebben igazad van.Amíg élt,nem tartották nagy számba.A pletykalapokba minden szutykot kitaláltak Jackorol csak hogy róla is lehessen valamit olvasni az ujságban.De most hogy meghal ilyenkor jön rá az ember,hogy nagy tehetség volt,nagyon jó hangja volt.
2009. jún. 26. 21:21
 3/16 A kérdező kommentje:
Szerintem semmi jellemhibája nem volt, egyszeruen csak más volt mint a tobbiek, ezzel tunt ki a tomegbol... és ezért szeressuk!
2009. jún. 26. 21:22
 4/16 anonim ***** válasza:
77%
A világ megy tovább, el kell fogadni a helyetet. Biztosan sokakat megérintett az elvesztése, de az az enyhítő tényező, hogy már egy jó ideje eltűnt a nyilvánosság elől.
2009. jún. 26. 21:27
 5/16 A kérdező kommentje:
Most készult a visszatérésre...
2009. jún. 26. 21:32
 6/16 anonim ***** válasza:
86%

nem tűnt el mindig itt lesz.Ő már egy legenda.Mindenki hallotta már a zenéjét,mindenki ismeri a nevét.Most,hogy visszajött volna,már nem az igazi.szerintem.

R.I.P.

2009. jún. 26. 21:39
 7/16 A kérdező kommentje:
Lehet, már a sors nem akarta, hogy visszatérjen... De miért?:((
2009. jún. 26. 21:42
 8/16 anonim ***** válasza:
85%
Lehet, mert a sors úgy gondolta, hogy a tehetségtelen, pénzelt tucaténekeseknek kell inkább a pálya. Szerintem sokkal többet ért ő mint 10 mondvacsinált sztárocska(magyarul: "megasztár-szintű senkik").
2009. jún. 26. 23:59
 9/16 A kérdező kommentje:

Hát igen, sajnos hogy ez van :( Az igazi muvészek elmennek kozulunk, vagy nem kapják meg méltó jutalmukat, és hiába hogy tehetségesek, egyediek, mégis sz@r az életuk...

Ezek a mai kis tinisztárok meg mindent megkapnak, a kerítésuk is kolbászból van mégis azon bőgnek, hogy nekik milyen sz@r az életuk. Anyuci és apuci persze pénzeli oket, majd 1év múlva már nem emlékszunk rájuk.

Igazságtalan ez a világ!

2009. jún. 27. 00:04
 10/16 anonim ***** válasza:
85%
Azért nem mondanám teljesen igazságtalannak. Míg például a Jonas Brothers eltűnik a süllyesztőben, addig Jackson valószínűleg történelemkönyvekben lesz benne, mert azért ő csinálta az első nagyon jó videoklipeket(pl:Thriller) és koncerteket és nem mellesleg elég egyedi stílusa volt.
2009. jún. 27. 00:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!