Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Michael Jackson tényleg...

Michael Jackson tényleg meghalt? Nem sokkolt titeket a hír?

Figyelt kérdés
2009. jún. 26. 01:41
1 2 3 4 5 6
 51/56 anonim ***** válasza:
100%
Na ez azért már túlzás. Szegény Michael-t nem hagyjuk tisztességesen nyugodni. Nincs itt a szelleme, sem ő maga sem. Szeretem Jacko-t, a zenéjét is, de ilyeneket akkor sem hiszek el. Bocs
2009. júl. 7. 19:13
 52/56 anonim ***** válasza:
64%
Én sem hiszem el
2009. júl. 9. 07:10
 53/56 anonim ***** válasza:
49%

Ő volt a legnagyobb!! Nála sosem lesz nagyobb király az biztos! Mikor megtudtam hogy meghalt egy világ tört össze bennem...elvesztettük a világ legnagyobb emberét! És erröl csak mi tehetünk!:(

RIP Michael! Örökké szeretlek!<33:'(

2009. aug. 4. 17:57
 54/56 anonim ***** válasza:
77%
és a lány,aki aztmondta hogy molesztálta őt jackson,most bevalotta,hogy sose molesztálta,az apjáék vették rá hogy hazudjon...szegény M.J. ezért élt terrorban:(
2009. nov. 25. 20:39
 55/56 anonim ***** válasza:

Hát..szomorú milyen emberek vannak. Én is hallottam hogy bevallotta a gyerek hogy csak az apja vette rá..De azt is hallottam hogy az apa öngyilkos lett. Hát megérdemelte mert tönkre tette egy ember életét. Szegény Michael. :(:(:(

We love you Michael!!<33

2009. dec. 29. 14:35
 56/56 anonim ***** válasza:
100%

06:15

"jó fej volt..." ez aranyos! mintha a tesód lenne... :) "jó fej volt..."

2010. máj. 2. 00:38
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!