Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Michael Jackson tényleg...

Michael Jackson tényleg meghalt? Nem sokkolt titeket a hír?

Figyelt kérdés
2009. jún. 26. 01:41
1 2 3 4 5 6
 31/56 anonim ***** válasza:
89%
Az igaz hogy lelkileg beteg volt. Nagyon sajnálom szegényt. Jó lett volna, ha még min. 30 évig hallhattuk volna úhújjabbnál újjabb számait.
2009. jún. 26. 18:43
 32/56 anonim ***** válasza:
82%
JACKO OROKKE ELNI FOG!!!!!! HA FIZIKAILAG NEM IS, DE BENNUNK MINDENKEPPEN.
2009. jún. 26. 21:32
 33/56 anonim ***** válasza:
90%
nem voltam túl nagy rajongója de tudtam mekkora világsztár. szinte fel sem lehet fogni hogy már nincs, csak rá gondolok és azt gondolom hogy még mindig él, de sajnos nem. Nyugodjék Békében.
2009. jún. 26. 23:40
 34/56 anonim válasza:
90%
Boldog vagyok hogy a gyermek koromat az ő zenéén élhettem meg!!nagyon sokkolt a hír egész nap nem esett jól beszélgetni se senkivel!!sajnálom nagyon!nyugodj békében!!MJ Forever
2009. jún. 26. 23:45
 35/56 anonim ***** válasza:
90%
Nagyon sajnálom szegényt. hihetetlen az egész. Mikor meghallom Michael nevét görcsbe rándul a gyomrom. Mindig is szerettem a zenéjét.
2009. jún. 27. 00:32
 36/56 anonim ***** válasza:
40%

énis nagyon meglepődtem bár nem nagyon bírtam.. de bírom hogy itt sírnak az emberek miatta.. :S én is sírok, de én azért mert utálom a szüleimet..XD na mindegy,

RIP Jacko. Nem gonoszságból viccelődtem vele. :( [mármint az orrával]

2009. jún. 27. 09:42
 37/56 anonim ***** válasza:
69%

Azért jellemző, mindjárt valaki a gyermekmolesztálási üggyel jön elő.

Tudod, ő legalább szerette a gyerekeket, másrészt én nem hiszem, hogy tett volna bármi kórosat, mindösze annyi, hogy neki a fiatalabb srácok jöttek be.

Maga Maculay Culcin is nyilatkozta, fiatal korában, ő is aludt jacskonnal egy ágyben és mégsem volt semmi köztük, és ő sem lát ebben semmi kivetnivalót. Miért vagytok ilyen rosszmájúak?

2009. jún. 27. 11:43
 38/56 anonim ***** válasza:
97%
De neki nem volt gyerekkora,mert már nagyon fiatalon elkezdett énekelni és nem volt idő játszásra és így nem élhette át a gyermekkor élményeit!:(Jacko the best!
2009. jún. 27. 22:09
 39/56 anonim válasza:
80%

Sziasztok!

Engem a hír nem sokkolt hanem inkább nagyon rosszul esett. Az volt a sokkoló ahogyan az apja bánt vele, a boncolási eredmény része amit nyilvánosságra hoztak. Úgy gondolom, hogy az egész életére kihatott mind az a rossz ami "gyerekkorában" történt vele, nem tudta elfeledni az ami vele történt. Hiába a siker hogyha mögötte szomorúság, magány, elkeseredettség van. Most már jó helyen van az igazi csillagok között.

RIP Michael Jackson

2009. jún. 30. 14:57
 40/56 anonim ***** válasza:
75%
Én először nagyon meglepődtem...nem nagyon ismertem, de azóta nincs, és nem is lesz olyan nap hogy nem hallgatom a számait. Az igazi királyok sosem halnak meg, így ő is tovább él a lelkünkben, csak felköltzött az igazi sztárokhoz. tényleg sokkoló volt, ahogy az apja bánt vele...:( R.I.P. Jacko(L)(L)(L)Nyugodj békében:(!!!
2009. jún. 30. 20:10
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!