Michael Jackson tényleg meghalt? Nem sokkolt titeket a hír?
Amikor hallottam a hírt, táborban voltam, a barátaimmal beszélgettem, és akkor mondta az egyik, hogy meghalt Michael Jackson. Először azt hittem, csak hülyéskedik, de nem... :( Nagyon megdöbbentett a hír. :(
Nyugodjon békében! :'(
Ez igaz! Jackson visszament Neverland-be, az volt az igazi otthona.. a halottak hazajárnak általában!
Amúgy nálam is volt valamelyik nap, amikor el voltam keseredve, érdekes, hogy azóta nyugodt vagyok...
Videó linkelős vagyok:
én is éreztem szombaton hogy itt van!Lehet hülyén hangzik és idiótának néztek!
de baromira elvagyok keseredve miatta,hogy elment.
És egyszer csak valami hozzám ért,megsimogatott!És megnyugodtam!
16:42-es vagyok.
Kedves videó linkelo! Ha tényleg nagyon el voltál keseredve miatta, akkor bizony o volt az. Nálam is járt, és uzent is az embereknek, amit azt hiszem át kell, hogy adjak.
Nagyon ideges az miatt, hogy minden felhajtás miatta van most. Michael mindig is egy szerény, alátatos muvész volt. Kérlek, ne sajnáljátok, o ezt nem szeretné! Azt szeretné, ha a zenéjét hallganánk továbbra is, és ne úgy gondoljunk rá, mint egy halottra. Legyunk hálásak azért, hogy o volt nekunk! Legyunk boldogok, és az minket ne befolyásoljon, hogy fizikailag meghalt.
Koszonom, hogy átadhattam az uzenetét.
Egyébként tegnap elott is járt nálam és lehetéges, hogy most is itt van.
Elmondhatom magamról, hogy találkoztam Michael Jacksonnal! :)
Videó linkelős vagyok:
Így van!A szívetek mélyén mindig emlékezzetek rá,és hallgassátok a zenéjét,de ne sirassátok mert neki az nem jó!
Érzékeli mindazt,ami azóta történik a világgal amióta meghalt!Látja hogy a média mekkora felhajtást csinált a halálából,hogy több videó kering róla az interneten,miszerint a helikopterben amiben a hulláját szállították felült.És hogy sok a hamis hír róla,például:Magyarországon van egy középkori kastélyban elbujva és várja a feltámadást!Ennek szívem szerint iszonyúan örülnék,ha igaz lenne...de a média csak egy szánalom a tetőfokon.Ebből is pénzt csinálnak!:(
Botrányos!
Szeretünk M.J. és SOHA nem feledünk!(L)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!