Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Tényleg terhes Győzike feleség...

Tényleg terhes Győzike felesége, Bea?

Figyelt kérdés
2008. ápr. 22. 15:47
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem terhes, de nekem elég gyanúsak ezek a körülmények. Mármint én pl. azt nem értem, hogy neki nem volt furcsa, hogy "eltűnt" a gyógyszere, vagy akkor a ciklus közepén csak úgy abbahagyta? Én ha tényleg nem akarnék gyereket, akkor írattam volna másikat, vagy nem szexeltem volna csak úgy bele a világba :)
2008. ápr. 22. 16:51
 2/5 anonim ***** válasza:
80%

Ezt a kérdést én is fel akartam tenni tegnap este :D

ON Szerintem simán lehet, de abban nem vagyok biztos, hogy Bea tényleg ellenezte a gyerekkérdést. Én úgy hallottam, hogy valójában tervezték, csak a show-ban nem akarja Bea. De hát ezt már ki tudja, ők már 'váltak' is, lehet hogy valójában nem terhes. A média útvesztője, aki itt kiismeri magát...

2008. ápr. 22. 19:02
 3/5 anonim ***** válasza:
75%

na ezt én is feltettem ezt a kérdést ma de kitörölték .

szerintem nem mert a teszt miért nemutatta ki ?

és miért nemmutatták a pozitiv tesztet is?

HÁT MERT NEM IS LÉTEZIK:

de szerintem ha terhes is akkor bea is akarta az egészet mert szerintem probálkoztak is amiota győző amlitette hogy ő babát akar de bes nem!

SZERINTEM AZÉRT MONDTÁK HOGY BEA NEMAKAR MERT NEMTUDTÁK HOGY MIKORRA JÖN ÖSSZE!mert 1-2 éve tuti probálkoztak és ha ez kiderült volna akkor kigunyolták volna őket.Bár az is érdekes hogy a orvos sem volt ott mikor menni akartak.megjárszás a az egész .fogatokönyvszerint megy

2008. ápr. 23. 17:44
 4/5 anonim válasza:
70%
Ebben a témában talán a műsor készítői tudnak pontos választ adni , mert szerintem ez is csak egy színjáték . Lásd. lakás eladás,válás,stb. Ebben a "műsorban" nemszabad komolyan venni semmit sem .Színház a nézettségért .
2008. ápr. 27. 08:03
 5/5 anonim válasza:
nem. csak kell nekik az újság címlapja. pénzéhes cigányok.
2010. jan. 4. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!