Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Mi a véleményetek Jeffree...

Mi a véleményetek Jeffree Star-ról?

Figyelt kérdés

Most ebben a kategóriában főleg nem a zenéjére gondolok (bár aki ismeri azt is leírhatná, hogy szereti -e), hanem magára a jelenségre. Itt van róla pér kép:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2012. máj. 11. 20:21
1 2 3
 11/22 FDra válasza:
100%
Bocs, azt csak azért írtam oda, hogy tudják: ezt egy olyan srác írta aki nem azért undorodik ettől az embertől, mert hogy homofób. Mert hogy mi is a férfias pasikat részesítjük előnyben (a többség... :) )
2012. jún. 9. 21:20
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
jah:D
2012. jún. 9. 22:11
 13/22 anonim ***** válasza:
65%

Engem nem zavar ahogy kinéz a zenéje meg tetszik

17/F

2012. júl. 21. 22:53
 14/22 anonim válasza:
56%

Most miért zavar ennyire titeket a külseje..? Mi van akkor, ha rózsaszín a haja? Mi van akkor, ha más mint a többiek? Miért kell le hulladékozni?! Mert ti annyira tökéletesek vagytok.. Neki legalább van STÍLUSA és KISUGÁRZÁSAA. Ráadásul ő arról nem tehet ,hogy fiúnak és nem lánynak születet.

Amúgy a zenéjét is szeretem.(: Báár van néhány amit ki nem állhatok..

2012. aug. 30. 02:24
 15/22 anonim válasza:
62%
Fuck off :D Jeffree Star eszméletlen imádom a zenéit, a szövegei mindent!!!! külsejéről meg csak annit, hogyha ő jól érzi magát abban a testben akkor mások ne ugassanak róla :D
2013. febr. 1. 03:13
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
nekem nem bejövős
2013. febr. 1. 10:53
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
A kinézetét a maga túlzó és furcsa módjában egészen bírom, bár nagyon mű az egész ember. A zenéje nem egy nagy valami, meglehetősen ócska, de 1-2 számát szeretem. A Get Away With Murder klipje miatt viszont félig-meddig jogosan fújnak a haterek, mert az egy tényleg szörnyű közönséges, mondani való nélküli videó.
2013. szept. 8. 15:23
 18/22 anonim válasza:
11%

Khmm...

Nekem csakis jó vagyis pozitív véleményem van róla. Imádom. Nagyon nagy Fan vagyok:')

Többieknek meg mondom: Igen Ő fiú. Problémátok van vele talán-

Azt mondjátok nincsen hangja- Hallottátok már a saját hangotokat-

Azt mondjátok csúnya... Néztetek már tükörbe- Jaj bocsi, nincs tükrötök, szétrepedt mikor belenéztél #ezvan

Imádom, amikor az emberek elítélnek valakit, pedig nem is ismerik Őt. Vagy pedig leszólják, mert irigykednek hogy nekik sose adatik meg mindez,ami Neki.

De vannak, sőt, itt szinte a válaszolók között mindenki olyan, hogy nem képes beismerni hogy csak a féltékenység ordít belőlük...Ha a féltékenység fájna, már rég a sírba pusztulnátok csak mondom.

De nem magyarázok hiába, kevés az IQ szintetek, szóval kb. mintha a falnak mondanám amit akarok.

De gratu azoknak akik csak így tök lazán leszólják.

Mert NEM magatokat bántjátok vele, és részben NEM csak Őt...hanem minket is. Minket: a Fanokat. Azokat, akik szeretik. És tényleg, köszi nektek hogy minden nap úgy kelek fel hogy nincs értelme az életnek, mert mindenki csak dobálja a másikba a kést. A szavaknak igenis súlya van...méghozzá elég nagy. És másokat nagyon tud bántani. Meg amúgy is, ne ítélkezzetek mások felett amíg meg nem ismeritek, vagy épp nem tudjátok hogy ki Ő, és még sok más minden... :C

*A

2014. jan. 27. 18:45
 19/22 anonim ***** válasza:
75%

Adrien

Ne vedd a szívedre az ilyen lényegtelen hülyeségeket mert csak feleslegesen idegeskedsz tőle ha nekik nem tetszik hát nem tetszik :)

Emlékez erre: I don't give a fuck,you don't give a fuck,we don' give a fuck

2014. jan. 27. 21:00
 20/22 anonim ***** válasza:
Raktam oda lenni azokért a dolgokért amíg ennyire extrémek, deemben a Jef lében van valami ami megfogott amikor a videóit nézem valahogy megnyugszok valahogy azt érzem hogy ha neki van hely a világba akkor nekem is van. Szerintem nagyon jó dolog hogy fel vállalja azt aki az egy másik dolog hogy ezt ennyire feltűnősködő beteszi, de kedvelem az egész személyiségét nem beképzelt megmondja a véleményét.
2018. febr. 4. 18:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!