nekem először az jutott eszembe róla ,hogy Mester Tamás és Bochkor Gábor keveréke:)
énekelni nem hallottam,mert nem nézem azt a színvonaltalan műsort,amiben szerepel
04-30 14:51 : "énekelni nem hallottam,mert nem nézem azt a színvonaltalan műsort,amiben szerepel"
ha nem nézed honnan tudod hogy színvonaltalan? Végül is onnan kerültek ki Caramellék meg a nagyobb tehetségek.
Az egyik előzővel ellentétben, nekem a hajáról az a véleményem hogy nagyon jó, a stílusához illik. És azt bírom benne, hogy van saját stílusa a srácnak és nem követi a divatmajmait. Megvan neki hogy Rockosabban jelenik meg, és a Weszkó csizmáival amiket imád. Jó hangja van, és szépen ki énekli a magas hangokat, ami elég nehéz.
Gigi énekel a legjobban, de nekem úgy is Attila marad a kedvencem. A kérdezővel, Rokon lelkek vagyunk mert én is imádom Attilát.
pleace? talán please...
és ocsmárolni? döntsd el, hogy ócsárolni vagy becsmérelni.... nem mindegy ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!