Mit szóltok Selena tettéhez, és P! nk reagációjához? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
itt a link a cikkhez: [link] a másik pedig: mit gondoltok ahhoz, hogy a kis 12 éves Selena rajongók így védik? idézek: "Selly nem fogja ennyiben hagyni, Pink ezt még visszakapja" SZERINTEM MEG P!NK KETTÉHARAPJA AZT A KIS CSITRI PICSÁT! olvassátok el a kommenteket, kiváló szórakozást nyújt! :D én teljes mértékben P!nk mellett állok, egyrészt, mert neki van igaza, másrészt, utálom "Sellyt", és 3: nekem P!nk a király, a best, a példakép! :D de ha nem ő lenne, akkor is neki lenne igaza.. :)2012. febr. 24. 21:17
1/12 anonim válasza:
*Reakciójához
Elég régi cikk, de ja, én is sokat nevettem a kommenteken. :)
Jó éjt.
2/12 A kérdező kommentje:
viccesek:D neked is jóéjt! :)
2012. febr. 24. 21:51
3/12 anonim válasza:
Ez már majd' egy éves történet...
Te feltettél egy kérdést azért, mert unatkoztál, és kielégítőnek találtad volna ha most itt elkezdik neked oltani Selenát? Hagyjuk már... minek foglalkozol vele, ha utálod?
4/12 A kérdező kommentje:
tévedsz, kíváncsi vagyok mások véleményére is. felőlem szidhatnád itt P!nket, ahogy akarod, mert nagyívbe leszarnám, mert miért is érdekelne, ha én szeretem? ;)
2012. febr. 24. 23:12
5/12 anonim válasza:
Eszembe nincs Pinker szidni, szeretem őt, ellenben Selenával akit ki nem állhatok, mégsem kezdek el ilyen gyerekdeden vitát szítani...
6/12 anonim válasza:
Nem kellett volna Pinknek beleszólnia.Selena semmi olyat nem csinált, amiért beszólt neki. És mondták is h semmi káros anyag nem volt azokban a szinezékekben nem tom Pink mit pattogott akkor -_- sztem csak felakarta hívni magára a figyelmet
7/12 anonim válasza:
Ez esetben azért engedd meg, hogy azt mondjam, Pinknek semmi szüksége, hogy felhívja magára a figyelmet, pláne Selena Gomezzel szemben nem:)
8/12 A kérdező kommentje:
én is így gondolom :) Ja és mondani bármit lehet! Lehet, h azt mondják nem volt benne semmi káros.. bizonyítsd! :D ..és még valami. Pink állatvédő = nem nézi jó szemmel, ha egy kis zakkant tinip*csa kedvéért, rózsaszínre festik a lovakat. esküszöm, mint egy 5 éves. :D azok akarnak rózsaszín pónikat kb....
2012. febr. 27. 15:07
9/12 anonim válasza:
Selena nem egy tinip*csa-.- és ha tudni akarod ő is állatvédő, nem gondolhatja senki h kárt okozott volna a lovaknak szándékosan!! Pink felfújta a dolgot, és irigy Selre mert sokkal sikeresebb mint ő.Pink már öreg és nem naon kiváncsi rá senki:)
10/12 A kérdező kommentje:
Selena tehetségesebb? XD ne röhögtess már.. :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD meg ne mondd már, h nem kíváncsi rá senki, csak azok nem kíváncsiak rá, akik Selenákra buknak meg Mileykra és kb alig vesznek tudomást más sztárokról..:) és egész nap nyomják a disneyt meg a magicet
2012. márc. 1. 16:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!