Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Fiúk-lányok! Szeretitek Paris...

Fiúk-lányok! Szeretitek Paris Hiltont?

Figyelt kérdés
sztem írtó jó a stílusa (öltözködésileg) nem azokra a cuccokra gondolok amiket gálákra meg rendezvényekre adnak rá a stylistok, hanem amiket utcára vesz fel. nektek tetsziik? =)
2009. jún. 19. 22:44
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
37%

Nekem tetszik!

Tud élni, és az majd úgyis évek (évtizedek) múlva fog kiderülni, hogy valójában mennyi esze van- hogy mit tudott kezdeni a mögötte lévő hátszéllel (a befolyásos családdal).

Megteheti, hogy mindene meglegyen- hát tegye is meg!

Azért én nem cserélnék vele, mert boldog vagyok a saját valóságomban is :) Attól, hogy neki sokmindene van, nekünk nem lesz kevesebb! :)

2009. jún. 20. 16:04
 12/19 anonim ***** válasza:
91%

Tökéletes megtestesítője a "Minnél több pénzed van,annál kevesebb józan eszed és emberséged" gondolatnak.

Visszataszító nő,a homo sapiens egy szörnyű példánya.

2009. jún. 21. 09:37
 13/19 anonim ***** válasza:
általában tetszik az öltözködése, de néha nagyon mellényúl, amúgy is csinos, összességében szerintem jól néz ki és irigylem a sok pénzét:) de énekelni valóban nem tud:D 18/L
2009. jún. 23. 10:25
 14/19 anonim ***** válasza:
69%
Semmirekellő, semmittevő, ribanc. Csak a szállodalánc miatt elhíresült szülők miatt ismert.. magától mit tudna produkálni? A filmjei borzalmasak, énekelni nem tud.. elöl deszka hátul léc.. csak a pénzt tudja szórni. Vajon hány évig járt egyetemre???
2009. jún. 23. 14:40
 15/19 anonim ***** válasza:

Hát jól öltözik, de ki ne tudna jól öltözni ha annyi pénze lenni, mint neki?

Az én véleményem az, hogy visszataszítóan viselkedik, és feltűnési viszketeksége van...

2009. jún. 24. 12:13
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Mit lehet szeretni azon a csajon? csak feltünési viszketegsége van szerintem...
2009. jún. 30. 17:00
 17/19 anonim válasza:
Én bírom : D Mondjuk, sokan azt mondják, hasonlítok rá arcban is, öltözködésben is : D
2009. júl. 12. 02:04
 18/19 anonim ***** válasza:
02:04 akkor jó csúnya lehetsz :D
2009. júl. 12. 17:10
 19/19 anonim ***** válasza:

06-20 03:48

Are you Kristof Steiner??

2009. szept. 10. 17:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!