Fiúk-lányok! Szeretitek Paris Hiltont?
Figyelt kérdés
sztem írtó jó a stílusa (öltözködésileg) nem azokra a cuccokra gondolok amiket gálákra meg rendezvényekre adnak rá a stylistok, hanem amiket utcára vesz fel. nektek tetsziik? =)2009. jún. 19. 22:44
11/19 anonim válasza:
Nekem tetszik!
Tud élni, és az majd úgyis évek (évtizedek) múlva fog kiderülni, hogy valójában mennyi esze van- hogy mit tudott kezdeni a mögötte lévő hátszéllel (a befolyásos családdal).
Megteheti, hogy mindene meglegyen- hát tegye is meg!
Azért én nem cserélnék vele, mert boldog vagyok a saját valóságomban is :) Attól, hogy neki sokmindene van, nekünk nem lesz kevesebb! :)
12/19 anonim válasza:
Tökéletes megtestesítője a "Minnél több pénzed van,annál kevesebb józan eszed és emberséged" gondolatnak.
Visszataszító nő,a homo sapiens egy szörnyű példánya.
13/19 anonim válasza:
általában tetszik az öltözködése, de néha nagyon mellényúl, amúgy is csinos, összességében szerintem jól néz ki és irigylem a sok pénzét:) de énekelni valóban nem tud:D 18/L
14/19 anonim válasza:
Semmirekellő, semmittevő, ribanc. Csak a szállodalánc miatt elhíresült szülők miatt ismert.. magától mit tudna produkálni? A filmjei borzalmasak, énekelni nem tud.. elöl deszka hátul léc.. csak a pénzt tudja szórni. Vajon hány évig járt egyetemre???
15/19 anonim válasza:
Hát jól öltözik, de ki ne tudna jól öltözni ha annyi pénze lenni, mint neki?
Az én véleményem az, hogy visszataszítóan viselkedik, és feltűnési viszketeksége van...
16/19 anonim válasza:
Mit lehet szeretni azon a csajon? csak feltünési viszketegsége van szerintem...
17/19 anonim válasza:
Én bírom : D Mondjuk, sokan azt mondják, hasonlítok rá arcban is, öltözködésben is : D
18/19 anonim válasza:
02:04 akkor jó csúnya lehetsz :D
19/19 anonim válasza:
06-20 03:48
Are you Kristof Steiner??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!