Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Fiúk-lányok! Szeretitek Paris...

Fiúk-lányok! Szeretitek Paris Hiltont?

Figyelt kérdés
sztem írtó jó a stílusa (öltözködésileg) nem azokra a cuccokra gondolok amiket gálákra meg rendezvényekre adnak rá a stylistok, hanem amiket utcára vesz fel. nektek tetsziik? =)
2009. jún. 19. 22:44
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
88%
Fiú vagyok, szerintem rémes ahogy öltözik, meg alapból ahogy kinéz. Ritka gusztustalan egy nő.
2009. jún. 19. 22:49
 2/19 anonim ***** válasza:
62%
Persze SZERETném jóóó meg b@szni egy Tescos szatyorral a fején.
2009. jún. 19. 22:53
 3/19 anonim ***** válasza:
69%
Oké, de meg tudnád fogalmazni, hogy ki az a Paris Hilton? (azon kívul hogy "celeb")
2009. jún. 19. 23:09
 4/19 anonim ***** válasza:
86%
Egyáltalán nem tetszik. Egy ronda, ízléstelen műnő.
2009. jún. 19. 23:13
 5/19 anonim ***** válasza:
58%
lány vagyok, de bírom.. nem hiszem el róla, hogy télleg olyan mint amilyennek be van állítva..
2009. jún. 20. 00:52
 6/19 anonim ***** válasza:
93%

22:49 a számból vetted ki a szót. Pontosan ezt akartam írni. Ritka ronda egy nő és még rá is tesz egy lapáttal.

De a pénzét irigylem...

2009. jún. 20. 03:02
 7/19 anonim válasza:
54%
Paris Hilton... szerintem nagyon jól néz ki, és irigylésre méltó az élete és az ESZE!! Igen most biztos néznek nagyot azok az irigy, kihaénnem nagyarcú emberkék akik itt leszólják de kevés ilyen okos nő van, mert nem a papa örökségéből van pénze, mivel ahhoz hozzá se nyúlhat. Felesleges bizonygatnom de rengeteget foglalkoztam Paris Hilton életével és amennyit igy meglehet tudni egy emberről azt tudom is. Kicsit a dolgok mögé kéne látni... és egyébként nagyon jó a stilúsa is. Ennyit erről.
2009. jún. 20. 03:48
 8/19 anonim ***** válasza:
85%

Nem,nem szeretem,mert csak a feltűnést kelt mindenhol.Minden baromságot kitalál csak azért,hogy a kis rajongói őt bámulják...szánalom-_-

Pl. ez az új műsora a Paris Hilton öri bari kerestetik is csak feltűnéskeltés....

2009. jún. 20. 10:30
 9/19 anonim ***** válasza:
64%

Énekelni nem tud,az biztos.

Eleinte nem csiptem,viszont ,miota Ncole Richie-vel forgatott,azota megkedveltem.

Tipikus szöke,de neki jol àll.

Igaz Nicole Richie nekem jobban bejön.

2009. jún. 20. 12:32
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Én nem vagyok irigy Paris Hiltonra. Egy semmire való elkényeztetett hisztis nőnek gondolom. Beleszületett egy gazdag, jól menő családba. Ha nem oda születik ahová, most a béka segge alatt se lenne. Híres is csak arról lett, hogy milyen botrányokat rendezett, hány férfival volt már dolga.Ő maga nyilatkozta hogy orálisan rengeteg emberrel közösült. Szerintem annak nem sok esze van aki ilyeneket csinál. A nagyapja pedig pár éve tagadta ki a családból a viselkedése miatt, azóta nem nyúlhat csak a pénzhez.(Gondolom nem lehet egy nagy észkombájn, a nagyapja csak jobban ismeri mint mi) Mióta már nem tömi pénzzel a nagypapa, azóta abból él meg amiből a legtöbb semmirevaló sztár.(Megpróbálkozik az énekléssel, ha az nem működik akkor gyorsan piacra dob egy parfümöt, és ha ezekből se tud megélni, akkor eladja magát a médiának.) De igazából hidegen hagy Paris Hilton.
2009. jún. 20. 15:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!