Bírod Gálvölgyi Jánost? (ha igen/nem miért? )
Én kifejezetten. Van humora, de kultúrált formában. És nem beszélve arról, hogy azon kivételek közé tartozik, aki nem sztárolja túl magát, nem látod rivaldafényben, nem pletykálnak róla (mert nem hagyja magát), viszont a szakmában igenis megmutatta, hogy van tehetsége: színészi és humorista téren egyaránt. Egy tipikus példakép, legalábbis számomra.
Sajnos mostanság ritkán látni szinkronszínészi téren, pedig régen, annó Benny Hillhez jól adta a hangját.
Én is kedvelem, mert például a hetihetesben nekem nagyon vicces, meg jókat nevet a saját poénain, és ezen nekem is nevetnem kell.
Viszont Gálvölgyi sót ezer éve nem nézek, mert szerintem ezt már nem csinálja jól. Amióta meghalt Benny Hill, azóta elapadt az ötletgyár. Nekem nem jön be ez a "gyurunk wazze?".
Én imádom.
A legjobb a L'art pour l'art után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!