"It's Britney Bitch! " Ez most gyakorlatilag mit jelent?
Figyelt kérdés
Ugye Britney Spearsnek ez egy jelmondata vagy mije. Ez most azt jelenti hogy "Ez Britney k*rva" vagy azt, hogy "Itt van Britney, kis k*rvák"? Mert én már mindkét verzióról hallottam.2012. ápr. 9. 17:13
1/3 anonim válasza:
Hát inkább az első, kellene még oda egy vessző, hogy azt jelentse: Ez Britney, ribanc!
2/3 Descence válasza:
Első korrekt, de a vessző után még elférne egy te.
3/3 anonim válasza:
Keménykedni vágyó amcsik sokat használják a bitch szót egy mondat végén, még akkor is, ha nem feltétlenül akarnak szitkozódni. Magyarul a legmegfelelőbb fordítás egyébként a ba*d meg lenne. “Britney vagyok, ba*d meg!” Ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!