Szerintetek a Britney Spearsnek jó hangja van (volt), vagy csak szoftverekkel felhúzták?
Figyelt kérdés
És kicsinálták azt a fátyolos, fémes hangzást ami a klippjeiben van mintha nem is emberi hang lenne...?2012. márc. 17. 12:30
1/14 anonim válasza:
ha nem tudnád mindenkinek javitják a hangját, am meg jó hangja van sztem,és nem értem mit értesz ez alatt h fémes a hangja a klipjében, ez hülyeség O_o
2/14 anonim válasza:
A Cher hatásra gondolsz?Azt kevés Britney számban csinálják.Amúgy http://www.youtube.com/watch?v=LbXiECmCZ94 ő használta először ezt a robotos hangot.
3/14 A kérdező kommentje:
Igen erre a bizonyos robotos izére gondolok, meg arra is hogy egy csomó esetben simán nem bírja kiénekelni a hangokat....
2012. márc. 21. 08:05
4/14 anonim válasza:
Neki szimplán nincs hangja, mint a Fresh lányoknak. Ráadásul az benne a különösen fájdalmas, hogy a csajszikának még a géppel csinált hangja is gyalázatos. Szóval annyira irritál, hogy azt el nem lehet mondani. Az meg rátesz egy lapáttal, hogy egy buta liba és ez ordít róla. Különösen leminősíti az embereket, hogy erre van igény. Smink nélkül még csak nem is szép, sőt szerintem sminkkel se valami nagy durranás a csaj. Millió tehetségesebb van, akit inkább kéne menedzselni mint őt! Siralmas, minden tekintetben: [link]
5/14 A kérdező kommentje:
Igen az egész elég gáz mondjuk az ostoba kinézete az eléggé bejött amikor 16 éves volt...
2012. márc. 21. 19:46
6/14 anonim válasza:
szerintem Britney gyönyörű.
És manapság nincs egy olyan énekes sem, akinek nem javítják a hangját. Madonna a Pop Királynője, és neki is javítva van. Mellesleg, ha olyan sz*r a csaj, akkor nem mondanák rá, hogy "Madonna utódja" "a Pop Hercegnője" stb. Olyan sikereket ért el, amiről egy Rihanna vagy akárki csak álmodozhat.
Egyébként a ...Baby one more time c. dala kevés helyen van javítva. Az autotune-s korszak inkább a Blackout albumtól kezdődtek (Gimme More, Piece of Me).
Britney elsősorban nem énekesnő, hanem performer, előadó. Szóval ezért se kéne piszkálni :D
7/14 A kérdező kommentje:
Csak nehogy úgy járjon a te Performered mint a Huston csak fele olyan idős korban...
2012. márc. 29. 10:28
8/14 anonim válasza:
Csak az a különbség, hogy Whitney fénykorában nagyszerű hangú énekesnő volt. Britney-re nem lehet ezt mondani...
9/14 anonim válasza:
Hogyan jön ide Whitney? Nem fog úgy járni, nem kell aggódni
10/14 A kérdező kommentje:
Úgy jön ide, hogy Spears egyszerűen dilis, és a mentális állapot kihat az ember hangjára.
2012. ápr. 2. 07:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!