Genius sw1005 (26W) 1.5 ös hangfalamat hogyan tudom szoftverekkel segíteni?
gyári drivert raktad fel, amit adtak vele?:)
esetleg hangkártyád fel van telepítve?? és biztos hogy működik megfelelően?:)
Pinnacle wdm ptv, hangz, vido és játék vezérlő. Neki ahogy látom nincsen drivere. Lehetséges hogy az? :s
(egyébként keresem googleben de nem angoynt aláltam eddig hozzá drivert :/ )
köszönöm szépen. találtam egy két dolgot csak nem tudom melyik lenne nekem a jó :s
töltsd le everest home editiont vagy adia64-et és nézd meg pontosan , ott irja a model számát is :)
hanem telepítsd fel Driver Pro Genius nevű programot és futtass le egy keresést, kiírja, hogy mihez talált frissítést, megnézed hangkártyádhoz talált-e és ha igen letöltöd és feltelepíted miután letöltötte progi :)
az everestel valamiért nem találom a hangártyámat viszont a vezérlő pultban megtlalálom azt a pinnacle "hang, video és játék vezérlő"-t.
a driver scenner meg nagyon hasznos (: Találtam vele jó sok drivert és frissítést viszont valamiért nekema Realtek HD-t frissítette. (egyébként az alaplapom ConRoe 1333 1.0 (és az a realteket akarja azthiszem.) megpróbálom leszedni valahonnan a pinnaclet ha tudom és megnézem mint és hogy lesz majd (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!