Szerintetek a Britney Spearsnek jó hangja van (volt), vagy csak szoftverekkel felhúzták?
Haha.
Ha a dilist úgy érted hogy jó értelemben hüly.e akkor oké, bár tudom hogy nem így értetted.
Van egy lány. 17 éves. Elénekel egy dalt ami egycsapásra világszám lesz. Szinte fel sem fogja hogy mi van körülötte. Majd két év múlva megszokja.
Mivel akkora sztár lesz, egyszerre rohamozzák le a paparazzik (2000-es évek, amerika... mit vársz?).
Olyan pasikkal került össze akik igazából nem is szerették őt. És ugye ez mellett még ott vannak még mindig a paparazzik. Ezek után neked nem lenne eleged mindenből? Mert nekem igen... És nagyon nem csodálom hogy "megzakkant". De persze az egész világnak itt "megállt az esze"... Ami ezek után történt arra valahogy senki sem figyel fel. Például már folynak a tárgyalások, hogy visszakaphatja a gyermekei felügyeleti jogát. Az x-factorba hívták zsűritagnak, aminek a szerződését állítólag már alá is írta. Kiadta a 2011-es év egyik legdinamikusabb albumát, a Femme Fatale-t. Britney jobb formában van mint ezelőtt akármikor. Nem árt mondjuk ezeket a képeket megnézni: [link]
Vagy ezeket: [link]
Kicsattan az egészségtől, ott van a párja, akivel (asszem) már másfél éve együtt vannak, és nem mellesleg a "sötét korszak" után két világkörüli turnét lenyomott, az utóbbiról meg vagyok győződve, hogy csak egy szám volt playback, a többi ráéneklés volt. (mert ugye próbálj meg tánc közben énekelni)
Britney fan vagyok, szóval szinte mindent tudok erről az egészrőlígy csak jobban tudom hogy mizu van :)
Egyénfüggő, ki mennyit bír...
Kedves kérdező, neked pedig ajánlom figyelmedbe ezt: http://www.youtube.com/watch?v=FVM58L9thwI
Full live, semmi playback sincs benne, és a hangja mégis ugyan olyan mint a klipben. A "csavarokon" vagy miken kívül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!