Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Szerintetek a Britney Spearsne...

Szerintetek a Britney Spearsnek jó hangja van (volt), vagy csak szoftverekkel felhúzták?

Figyelt kérdés
És kicsinálták azt a fátyolos, fémes hangzást ami a klippjeiben van mintha nem is emberi hang lenne...?

2012. márc. 17. 12:30
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Haha.

Ha a dilist úgy érted hogy jó értelemben hüly.e akkor oké, bár tudom hogy nem így értetted.

Van egy lány. 17 éves. Elénekel egy dalt ami egycsapásra világszám lesz. Szinte fel sem fogja hogy mi van körülötte. Majd két év múlva megszokja.

Mivel akkora sztár lesz, egyszerre rohamozzák le a paparazzik (2000-es évek, amerika... mit vársz?).

Olyan pasikkal került össze akik igazából nem is szerették őt. És ugye ez mellett még ott vannak még mindig a paparazzik. Ezek után neked nem lenne eleged mindenből? Mert nekem igen... És nagyon nem csodálom hogy "megzakkant". De persze az egész világnak itt "megállt az esze"... Ami ezek után történt arra valahogy senki sem figyel fel. Például már folynak a tárgyalások, hogy visszakaphatja a gyermekei felügyeleti jogát. Az x-factorba hívták zsűritagnak, aminek a szerződését állítólag már alá is írta. Kiadta a 2011-es év egyik legdinamikusabb albumát, a Femme Fatale-t. Britney jobb formában van mint ezelőtt akármikor. Nem árt mondjuk ezeket a képeket megnézni: [link]

Vagy ezeket: [link]

Kicsattan az egészségtől, ott van a párja, akivel (asszem) már másfél éve együtt vannak, és nem mellesleg a "sötét korszak" után két világkörüli turnét lenyomott, az utóbbiról meg vagyok győződve, hogy csak egy szám volt playback, a többi ráéneklés volt. (mert ugye próbálj meg tánc közben énekelni)

Britney fan vagyok, szóval szinte mindent tudok erről az egészrőlígy csak jobban tudom hogy mizu van :)

2012. ápr. 9. 18:08
 12/14 anonim ***** válasza:
Egyébként ízlés kérdése az egész, akinek tetszik, annak tetszik, akkor is ha playback-el. Szerintem a megzakkanására nem lehet magyarázatot keresni, volt rá oka, de sok sikeres előadó, akit szintén követnek a paparazzik, szintén médiasztár lett az egész világon, nem művelt ilyen nagy cirkuszt emiatt. Persze ez egyénfüggő, de az én véleményem, hogy ő nem a zeneszakma üdvöskéje, a hangja pedig átlag alatti. De ismétlem EZ EGYÉNI VÉLEMÉNY, TISZTELETBEN TARTOM AZOKAT, AKIK SZERETIK ÉS TISZTELIK ŐT.
2012. ápr. 9. 19:07
 13/14 A kérdező kommentje:
Igen és az a baj hogy favorizálják az ilyen rossz hangú előadókat, mert egy csomó komputer-bolondnak így melót tudnak adni hogy hangot csináljon a hamisságból...
2012. ápr. 9. 19:16
 14/14 anonim ***** válasza:

Egyénfüggő, ki mennyit bír...

Kedves kérdező, neked pedig ajánlom figyelmedbe ezt: http://www.youtube.com/watch?v=FVM58L9thwI

Full live, semmi playback sincs benne, és a hangja mégis ugyan olyan mint a klipben. A "csavarokon" vagy miken kívül.

2012. ápr. 9. 21:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!