Mi jó Britney Spears hangjában?
Őszintén, én ha akarok sem tudok semmi jót észrevenni a hangjában nyekergésen kívűl.
És miért mondják azt, hogy jobb mint Christina Aguilera?
Brit elsősorban nem a hangja miatt olyan népszerű.
Ő alkotott valami maradandót, kib*szott nagy show-t tud csinálni, és vissza tudott térni. Chris egyértelműen veri hangban, ez természetes.
hogy lenne már jobb? nincs benne semmi különlegesség, semmi erő, ezt még szépszóval is csak nyávogásnak lehet nevezni.
komolyan mikor hallom valahol fél percnél tovább nem tudom hallgatni, mert megfájdul a fejem attól a torok v orrhangtól ami neki van.
én nem hiszem el h valaki komolyan gondolja h jobb xtinánál, szerintem csak irigy.....
Szerintem Spears hangja jobb. Sokkal.
Britneynek nőiesebb a hangja.
B nem tehet arról hogy mélypontja volt. Csak a média tehet róla, akik nem hagytak neki életteret, folyton üldözték a paparazzik, és olyan férfiakban bízott meg, akik nem szerették. Így megértem hogy elege lett mindenből.
Visszatérve: Egyértelműen híresebb, mert sokkal több mindent ért el a karrierje során, mint Christina. Én napokon keresztül non-stop tudom hallgatni a Britney számokat, mert egyszerűen imádom a hangját. A példaképem az a nő :)
Meg azért ha megfigyeled Christina csontosabb alkat mint B, így mélyebb hangok jönnek ki a torkán...
Előző vagyok:
Britney Spears elsősorban előadó, performer, és másodsorban énekesnő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!