Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Inna meghalt? :O Ti mit...

Inna meghalt? :O Ti mit tudtok róla?

Figyelt kérdés
Azt hallottam, hogy Inna egy autóbalesetben meghalt, viszont nem találok róla semmit :S
2009. jún. 15. 19:34
1 2 3 4 5 6
 41/55 anonim válasza:
58%
hát én is csak azt hallottam h autóbalesetben meghalt de nem biztos vagy csak a sajtó elől menekül ??
2010. ápr. 8. 14:15
 42/55 anonim válasza:
46%

Nem. Magyarországon, azthiszem Törökszentmiklóson elütöttek egy biciklist. Annak érdekébe, hogy ne legyen pánik azt mondták mindenkinek, hogy senkinek nem esett semmi baja, de ez hazugság. Ugyanis a kerékpáros meghalt. És Inna végignézte. Aki már látott valakit meghalni az tudja milyen idegörlő... Inna sírva állt fel a színpadra és hiába kért elnézést, és hiába mondta, hogy fáradt meg rosszul van, a rajongók nem értették meg. Az éjszaka botrányba fulladt, mert nem lett a koncert megtartva (csak elénekelt/playbackelt 2 számot) és persze a felháborodott magyarok egyből kérték vissza a pénzüket. Azután pár nap múlva jelentek meg a cikkek, hogy autóbaleset során elhunyt. DE EZ NEM IGAZ! Annyit még tudok, de nim biztos forrásból, hogy az eset után pár nappal még visszament az elmaradt bulira, hogy ne hagyjon minket cserbe. Milyen lelkiismeretes

Ennyi:)

2010. jún. 4. 21:06
 43/55 anonim ***** válasza:
58%
Jaj,hisz o volt a masodik kedvenc enekesem,Ez hihetetlen.H-jaj.(siras)
2010. jún. 14. 09:34
 44/55 anonim válasza:
sajnálattal hallom hogy meghalt a szerelmem remélem nem igaz csáztok
2010. jún. 17. 17:36
 45/55 anonim ***** válasza:
nem halt meg, hát jön a balaton soundra :D
2010. jún. 18. 21:37
 46/55 anonim válasza:
Nem tudom mit gondoljak mert már mindent mondtak. Állítólag már 2 balesete volt. :O Hála istennek szerintem nem halt meg. Ha meghalt volna sírtam volna
2010. jún. 23. 17:51
 47/55 anonim ***** válasza:
Igen, meghalt azért jön el hozzánk Győrben koncertezni -.-" marhaság! Igen, a hullája fog énekelni nekünk =S
2010. júl. 16. 22:08
 48/55 anonim ***** válasza:

Nem hallt meg a tegnap elo radios adasban volt

nem hall meg konnyen mint Michael jackson

2010. júl. 18. 09:12
 49/55 anonim ***** válasza:
Nem halhatott meg http://www.youtube.com/watch?v=qpaem3mOhpY akkor ez a szám nem lenne most :D
2010. aug. 16. 15:18
 50/55 PöTTöM_HeRcEgNő válasza:
Ezt valakii kitalálta!
2010. aug. 19. 16:27
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!