Inna meghalt? :O Ti mit tudtok róla?
Figyelt kérdés
Azt hallottam, hogy Inna egy autóbalesetben meghalt, viszont nem találok róla semmit :S2009. jún. 15. 19:34
21/55 anonim válasza:
a klippek megjelenhettek, ugyan úgy ha meg is halt Inna... mert biztos hogy hamarabb felveszik az adott klipp-et mielőtt játszani kezdik a zenecsatornák, felkerül az internetre.
De ugyan már Inna nem halt meg, július 18.-án felénk volt. interjút is adott:
22/55 anonim válasza:
az első videót ki nézte meg??? nem látta, hogy a feltöltés dátuma JÚLIUS????!!!!! Hahóóóó....az már 3 hónapja volt
23/55 anonim válasza:
Hát én merem remélni hogy nem de sok ismerősömtől azt hallottam ,hogy frontálisan ütközött és bele is halt a helyszinene... szerintem hyülyeség hogy meghalt.. ma már teljesen kikattantam innát halgattam egész nap és szomoru votam. Nagyon szeretném hazugságnak tudni !!!!!!!!!! :'(
24/55 anonim válasza:
Igen valóban hülyeség.
Pár hete adott koncertet a keméleonbaa xD
25/55 anonim válasza:
nem halt meg---HIVATALOS WEBOLDALT nézzétek meg!
26/55 anonim válasza:
Én is hallottam..:S
meg a bnőm is mondta..
meg az egyik csaj mondta hogy látta walamelyik adón amint az ő klipjét játszák és mellette az állt hogy: R.I.P.
:S
28/55 anonim válasza:
Biztosan él :) tuti.... nyugodjatok meg :D mert szerdán volt az az állítólagos végzetes baleset ... és hát csütörtökön hogy léphetett fel ?? na meg az új zenéje :/
ezek azt jelentik hogy : ÉL ÉS VIRUL semmi baja :):):)
szerencsére (L)
29/55 anonim válasza:
amugy mikor is volt ez a nagy baleset ?? mert én nem hallottam róla :D XD
30/55 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy azon a bizonyos koncerten egy nem nagyon élethű hasonmása szerepelt, és ez nem zárja ki, hogy mégis valami történt vele! :O :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!