Mi a bajotok Spvel, Justin Bieberrel, Fluorral és MM-el? Szerintem annyira cukiik.
Fluorral nekem nincs bajom
Sp b*zi utálom
Justint szintén utálom, rohadtul fel van futtatva a semmiért-.-"
MM arról meg nem is hallani, de ez igy jó
SP-nek a zenéje nagyon legalja, plusz egy elég beképzelt, bunkó/paraszt ember.
Justin Bieber szintén túl sokat hisz magáról (még hogy ő a mai zene Kurt Cobain-je), és szintén szörnyű a hangja.
MM szerencsére nem valami ismert, neki még rosszabb a hangja, mint az előző kettőnek, ráadásul extra nyálas.
Fluorral nem igazán van problémám, neki sincs hangja, de nem is próbál úgy igazán "énekelni", zenéinek sincs mondanivalója, de hallgatható, és ő elég jófejnek tűnik.
Az hogy valamilyen h*lyegyerek naponta kiír velük kapcsolatban egy ilyen fake kérdést.
(Meg azért meg mert f*s a """""zenéjük"""" és páran eléggé beképzeltek pl: sp)
Sp-nek nincs hangja plusz rettenetesen táncol és beképzelt, inkább lenne kliprendező vagy vmi
Bieber unalmas - nem hozott semmi újat a cuki pofikájával, csak nyálas számokat
Fluor középszerű rapper (szintén nuku hang), az tény hogy jófej, de sztem túlzás amit művel
MM a legrosszabb közülük, semmi tehetség, nyomi és rossz ízlés - tetejében justin bieber- imitátor
blöehh. először a rádioban hallottam bíbörkét, azthittem, hogy miley cyrus!!
SP egy tésztaképű ebihalfejű b.zi. monduk nem biztos, de úgy néz ki.
Fluor...semmi
tehetség
hang, satöbbi
De ő a legnormálisabb közülük.
mm...lehet, hogy az ő bolygóján az a normális, ha az ember a saját neméhez vonzódik, és klónozással szaporodnak. ez az egyetlen legetséges variáció.
Nekem az a bajom söpövel, klór homival és mm-mel, hogy miattuk a magyar zene minősége a béka valaga alatt van.. Első áldozatom söpö.. Vele az a baj, hogy azt hiszi, milyen nagy sztár, pedig csak egy party-b**i, aki ahelyett hogy levinné a szemetet, CD-n adja ki..
Klór homi a másik delikvens.. Na szóval.. Ő egy semmilyen tehetséggel megáldott kis ..... (sorry, de tilos a csúnya szavak kiejtése, pedig amit írnék, az nyomdafestéket sem tűr..
mm..: Ő meg majmolja Dzsásztííííííííííííínkát.. Fúúúúúúúj..
És itt jön a képbe a 4. jómadár.. Dzsásztííííííííín Libabőrrel az a bajom, hogy egy nyávogó kis f*sz.. Ha valami nem tetszik neki, akkor elkezd hisztizni.. Nem az Óvodában vagyunk, könyörgöm..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!