Ha valaki msnen barátkozott a kedvenc énekesével akkor van esélye hogy lehessenek nagyon jóba?
Mintha MSN-eznének is. Legyen már eszed.
A több millió rajongó közül miért pont te?
Egyáltalán van MSN-je?
Egyáltalán kell neki MSN?
Sőt egyáltalán van ideje ilyen baromságokkal foglalkoznia ha tulajdonképpen nincs szabadideje?
És nem gondolod hogy ha lenne is és MSN-ezne is pl: veled Akkor a szabadidejében a családja lenne a fontosabb nem egy rajongó?
Kedves Máté!
Szerintem valami magyar celebecskére gondol.
Kedves kérdező: vedd számításba, hogy orbitálisan átb@sznak.
Húgom(16) egy időben fluorral skypeolt. Meg is beszélték hogy találkoznak. Én hiába dumáltam, hogy milyen ééérdekes, hogy éppen két hete dumálnak és totál spontán, nem is fellépés miatt idejön a srác(Szombathely).
A húgom persze a nagy eszével elment a találkozóra, én meg azért a biztonság kedvéért velementem. A találkozóhelyen odajött egy srác (hímlőhelyes arc, többször eltört orr) hogy ő viszi kocsival Fluorhoz.
Amikor mondtam, hogy jó de én is megyek, akkor nekiállt hebegni, hogy erről nem volt szó, meghogy ő megígérte fluornak, hogy a beszélgetőtársát viszi csak. Én itt bekamuztam, hogy vagy megyek én is vagy rendőrt hívok. Erre a srác elszaladt, bepattant egy ladába és elrepesztett.
Írd le ki az!
Egyébként meg kislány... ideje felébredni, és eldobni, ezt a rettenetesen naív stílust.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!