Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Hogy tetszik az idei szépségki...

Hogy tetszik az idei szépségkirálynőnk?

Figyelt kérdés
2009. máj. 23. 22:05
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Irónia,írigység vagy bármi egyéb negatív érzés nélkül mondom:BŰN RONDÁK!
2009. máj. 24. 07:49
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek! El sem tudom képzekni hogy nézhetnek ki smink nélkül! És ezt nem rosszindulatból írom, a tavalyiak közül is csak Polgár Kriszti volt aki nézett ki valahogy.
2009. máj. 24. 17:47
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
hányni tudnék tőle ...olyan mint John Travolta hosszú hajjal...pasinak helyes lenne, de nőnek ouááá:) dehát biztos volt valami meggyőző fegyvere a zsűrivel szemben(és nem a szépsége volt az)
2009. máj. 25. 11:58
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Tipikusan a "szomszéd csaj is ezerszer szebb" esete.

Nem tudom,kik zsűriznek,de meglehetősen egyedi és kifordult az ízlésük.

2009. máj. 25. 16:40
 5/8 anonim válasza:
100%

Háttt... Elég szomorú, hogy elvileg a magyar lányok a legszebbek, de évek óta nem tudnak igazán szép királynőt választani...Meg az is elég szomorú, hogy mindig valami félvér lány kerül be, mert attól különlegesebb, hogy az apja török, vagy afrikai...És ez nem rasszizmus, semmi bajom velük, csak elég érdekes kiküldeni egy európai országból világversenyre mondjuk egy afroamerikai lányt. Aztán csodálkozhatunk, ha nem tudja senki, hogy hol is van Magyarország.

És nem értek egyet azzal, hogy akik nem látják szépnek a lányokat féltékenyek... Mert nincs bennük semmi természetes és undorítónak tarom, hogy ők válnak a fiatal lányok szépségideáljaivá, amikor napokig fehérjeporokon élnek. Csak sajnálni tudom őket!

2009. máj. 29. 19:32
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
nektek nem fura, hogy tavaly a Serdült Orsi még a 7 legszebb közé sem jutott be, most meg ő nyerte meg? vajon mit kellett neki tenni azért h megnyerje?
2009. jún. 12. 01:22
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Hihetetlen férfias arca van..szégyen..még a budai zsuzsi elmegy, de ő..én a tv előtt ülve azt kértem:istenem, csak nehogy ő nyerje meg..az a jogászlány nagyon szép volt:( tavaly a dammak jázmin meg freire szilvi jó választás volt, bár én akkoris inkább jázminnak adtam vna az első helyet.
2009. jún. 20. 21:42
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! No comment.
2009. jún. 20. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!