Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Mit szóltok a királynő végerdm...

Mit szóltok a királynő végerdményéhez?

Figyelt kérdés

szerintem mindhárom lány nagyon szép...ebben az évben egyet értettem a zsűrivel....

Gratulálok Serdült Orsinak, Budai Zsuzsinak és Kocsis Korinnának

2009. máj. 22. 10:26
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
86%

Korinna nagyon szép,de a foga sajnos:S

Orsi is szép de tényleg van valami az arcán ami miatt én pl. nem nem.

Budai Zsuzsi szerintem nagyon szép,arca gyönyörű és haja is.

Voltak ott olyan lányok,hogy néztem nagyokat...teljesen átlagos,sőt..Bár kiváncsi vagyok a sok smink és frizuracsinálás nélkül hogy néznek ki.

2009. máj. 22. 13:27
 12/23 anonim ***** válasza:
32%

kedves anyuka!én a 8.válaszoló vagyok én írtam h.Orsi szép meg aranyos.nekem az tetszett benne h.nagyon mosolygós meg jókedvű,vidám.én sem értem azokat, akik azt mondják csúnya..ez csak rosszindulatból lehet.viszont erre a címre sokak szerint nem Orsi volt a legalkalmasabb.(talán az arca nem az a tipikus királynős,bájos arc,amit elvárt a közönség.-kicsit karakteresebb a megszokottnál..lehet h.ez volt a baj...

de kétségkívül szép lány és szerintem az alakja is tökéletes...

elhiszem h.nagyon büszke rá(márcsak azért is mert nem adta fel tavaly óta és mert végigcsinálta a tábort is...

de a világversenyre a közönség nem őt tartotta a legalkalmasabbnak...természetesen a gonoszkodókkal nem kell törődni,de el kell fogadni h. a közvélemény nem őt preferálta.ennek ellenére én szorítok neki.hiszen ő fogja kis hazánkat képviselni és mindenképpen nagyon sok munka lesz abban h.ő ott színpadra léphessen annyi sok szép lány közt..ehhez nagyon nagy kitartást kívánok neki.

2009. máj. 22. 13:32
 13/23 anonim ***** válasza:
68%

Kedves nagyon boldog anyuka!

Szeretném ha felvilágosítaná a lányát ,hogy az angol nem ragozó nyelv!!!Ha az angol nem megy neki akkor a kínait hogy fogja megtanulni?Az a világ egyik legnehezebb nyelve.Mondjuk a királynőnek úgy se IQ-bajnoknak kell lenni.

2009. máj. 22. 13:35
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó: nem kell mindig a rosszindulatot feltételezni. Ezek csak vélemények. Nekem nem tetszik az Orsi, kedvesnek látszik, meg minden, de nem épp egy szépségkirálynő, teljesen átlag.

Az meg, hogy sok munka van mögöttük, azt én személy szerint nem igazán tudom elismerni. Én többre becsülöm a tudást, mint azt, hogy valaki jól néz ki, vagy sem. Ez nem más, mint le-fel-alá járkálás, meg mosolygás. Ehhez mindenki ért.

Éppen ezért, én soha nem engedném a lányomat egy ilyen bohóckodáson részt venni, mert csak nevetségessé válnak az ilyen "szépségkirálynő" választáson részt vett lányok. Nem beszélve arról, hogy alapból mi fordul meg az emberek fejében? Hogy vajon miért nem a legszebb nyerte, na miért????

2009. máj. 22. 14:18
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
nekem sem tetszik Orsi. túl férfias az arca, olyan, mint egy transzvesztita. a fogairól nem is beszélve..., miért nem lehetett fogszabályozóval kicsit beljebb nyomni neki kiskorában?!
2009. máj. 22. 15:08
 16/23 anonim ***** válasza:
86%
Nagyon meglepődtem, hogy Németh Luca nem került a legjobb hét közé.
2009. máj. 22. 17:24
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Németh Luca nem való királynőnek.ő bájos volt,de csak egy kislány.érthető h.nem került be...Engem Ágoston Dóri bejutása lepett meg.nem is különlegesen szép,és nem is okos...a válasza meg egyenesen kiábrándító volt.
2009. máj. 22. 17:55
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
a három beválasztott közül csak a 3. volt szép... a másik kettő :S hogy lehet királynő vki, akinek olyan az álkapcsa, mint Silvester Stallonénak... mint egy pasi :S és még buta is volt a viselkedéséből és a megszólalásaiból ítélve... Luca,Lili és a doktornéni...a ŐK tényleg szépek voltak! Sajnálom,hogy a zsűrinek nincs szeme... vagy ha van is, nyaktól lefelé bámulhattak és a fejét senkinek nem nézték meg
2009. máj. 22. 18:06
 19/23 anonim ***** válasza:
92%
ti tényleg azt hiszitek, hogy ebben az országban létezik még olyan verseny ami igazságos és korrupciómentes?? a csajszi biztos bőkezű volt, de az is lehet, hogy néhány zsűritag papírzacskót húzott a fejére, hogy közelebbről is megvizsgálhassa azt a szép testét....már tavaly is ez volt, akkor is kiakadtam rajta,hogy a legszebbeket szórják ki és a csúnyábbak közül választanak...de azért tavaly ennyire nem volt vészes a helyzet, háromból kettő viszonylag szép volt... most csak 3ból egy, az is a harmadik
2009. máj. 22. 18:22
 20/23 anonim ***** válasza:
86%
Budai Zsuszinak nagyon szép az arca szerintem , de a teste elég pocsék :S... Kocsis Korinna meg valahogy Brooke Shields-re emlékeztet a Kék Lagúnából(psze Brooke sokkal szebb) . Serdült Orsi sztem elég randa ...:S dehát ez van ...
2009. máj. 24. 20:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!