Mit szóltok a királynő végerdményéhez?
szerintem mindhárom lány nagyon szép...ebben az évben egyet értettem a zsűrivel....
Gratulálok Serdült Orsinak, Budai Zsuzsinak és Kocsis Korinnának
Szerintem a Kocsis Korinna volt az összes közül a legszebb, főleg, hogy voltak olyan rondák is, akik nem tudom, mit kerestek ott.
A Serdült Orsi nekem nagyon nem tetszik, nagyon furcsa szája és fogsora van.
A Budai Zsuzsi meg felszedhetne néhány kilót, mert olyan, mint egy anorexiás.
Dehát már megszokhattuk, hogy sosem a legszebb nyer, elég megnézni a tavalyi győzteseket. :S
nekem csak Korina aki ANNYIRA nem jön be :D
amúgy a két másik csajszi benne is volt a favoritok között :D
Nekem a Budai Zsuzsi tetszik,az első baromi átlagos vagy nem tudom,olyan tucat,a Korinna egyátalán nem tetszik.
A tavalyi lányok szebbek voltak.
Serdült Orsi szép meg aranyos, de abszolút nem királynőnek való.nagyon férfias durva arca van.és nem is a legokosabb...pl.azért tanul kínaiul, mert nem megy az angol,és elsütötte a világbéke poént is...
Budai Zsuzsi az én kedvencem tavaly óta,sajnos akkor ki kellett szállnia, de amikor megtudtam h.idén is benne lesz,nagyon örültem.Én 1. helyre raktam volna de így is jó.komoly esélyei lehetnek.sokan felhozzák ellene h.túl magas és vékony.szerintem a magassága egy királynőhöz tökéletes,sudár, szép tartása van.a versenyig majd hízlalják egy kicsit.))
sokan mondják h.beképzelt de nekem ez is tetszik benne ettől a rideg,kicsit lekezelő(nek tűnő)stílustól lesz igazi egyéniség.nem olyan tenyérbemászó,negédes mint sok másik csaj.
Korinna édes,de még fiatal.örülök h.ő lett a 3.
Miss World nagy falat lett volna neki.a fogait rendbe fogják szedni remélem,meg egy kicsit gyúrnak a kommunikációján és mindek ok lesz.büszkék lehetünk majd rá a világversenyen..
Kedves válaszadók! Orsolya az én kislányom, sajnálom, hogy ti nem vagytok elégedve az eredménnyel, én viszont jelenleg nem látok a boldogságtól! Nagyon sok munka van a lányok háta mögött, és én végig tudtam hogy az én kislányom fogja megnyerni a versenyt.
Egy nagyon boldog anyuka
sztem Németh Lucának kellett volna valamit nyernie:)
gyönyörű arca van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!