Királynő? Én a műsor elején kiválasztottam a legnyomibb nőt, és láss csodát ő lett a királynő.
Figyelt kérdés
A miskolci csaj nézett ki a legjobban és ennyi. A többi ugyan olyan volt kivéve a szőke fehér bőrű lányt.2010. máj. 14. 10:55
1/9 anonim válasza:
Hát, itt valamit nagyon elszúrtak a zsűriben! Ez a csaj (és most minden rosszindulat nélkül) annyira hétköznapi, semmi szép nincs rajta, hát az összes többi jobban nézett ki, mint akit királynőnek választottak. El voltam képedve, ennyire még talán sosem lőttek mellé, de most sikerült! És akkor majd hallgathajuk, hogy hát...sajnos nem került be az első 10-be a világversenyen. Vajon miért?...pfff
2/9 anonim válasza:
nem értek veled egyet egyáltalán!szerintem megérdemelte azt a koronát és nekem az a véleményem,hogy az idei felhozatal átlagos lányokból állt!de az Ági igen is szép nő nem nyomi egyáltalán!nekem aki abszolút nem tetszett és én még átlagosnak sem értékelem sőőőtttt....az a Orosz csaj meg a fehérbörű szőke hajú lányzó
3/9 A kérdező kommentje:
A fehér bőrű nekem is tetszett, de azért ne is haragudj, Ágitól voltak szebbek sokkal.
Ez a csaj pont olyan fejű mint a Rogán felesége, attól is rosszul vagyok.
Meg egy világversenyre egy ilyen alacsony csajt szégyen kiküldeni, körberöhögik azok a gyönyörű félvér magas csajok..
2010. máj. 14. 11:11
4/9 anonim válasza:
Nemtudom, én az egész felhozatalból egy lányt sem találtam annyira kimagaslóan szépnek... szépnek szépek, de átlagosak... kimész az utcára, ilyen lányokkal találkozol...
5/9 anonim válasza:
azért nem ronda a Dobó Ági
de NEM KIRÁLYNŐNEK való
Jennifer nagyon szép,de buta és hihetetlen öntelt.
6/9 anonim válasza:
hát ez a verseny minden éven szar ..:@ nem szép az a lány egyáltalán,,, nekem nagyon átlagos.. volt tőle sokkal szebb is . A Kaló Jeniffer az még el is megy mert elég szép arca van de a másik kettő ez a dobó meg mit tom én a 3. nevét..áhhh. Itt minden éven bunda van ..100%
7/9 anonim válasza:
Szerintem szép csaj,de nem a legszebb.
8/9 anonim válasza:
Szerintem a legszebb lányok nem mennek el ilyen versenyekre. Itt az volt a lényeg,hogy többféle tipusú lányokat válasszanak. De nem az a lényeg,hogy gyönyörűek legyenek? Szerintem az Ági tényleg szép,én már az elején kinéztem,mert nekem nagyon szimpatikus volt,de szerintem is alacsony lesz a kinti versenyhez.A 2. helyezett is szép,de elég vállas, a 3-nak elég elálló füle van,ő kimondottan nem tetszett(nem csak ezért). Volt magas lány,aki kimondottan szép,magas csinos volt,jobbról asszem a 2. volt,kicsit hullámos hosszú hajjal és kis dekoltázsos ruhában. Én azt hittem ő lesz az 1.
9/9 anonim válasza:
Akkora a homloka Áginak! Szörnyen magas, szetintem 2 lány kivételével az össszes szép volt. Nekem Ági és a 20-as sorszámú, orosz nevű csaj nem tetszett.(ráadásul sose mosolygott nyitott szájjal, biztos csúnya a foga) Egy másik kérdésben mmár elmmondtam a véleményemet, tehát most nem ragozom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!