Szecsődi Karcsi magáról: "Nem fiú, nem lány, nem hetero, nem meleg, nem biszex, csak én" Nem cuki?
Transznemű.
Sokak tisztában sincsenek ez mit jelent.Annyira buták még mindig az emberek.
A transznemű emberek lehetnek egyaránt hetero- és homoszexuálisak is.
Nem elmebetegek.
Te hol olvastál ilyet?
Vagy tanultál róla?!
Tőle okosabb,tanult emberek nem tartják annak.
Pszichológusok,orvosok.
Az,hogy te ezt nem tudod felfogni,arról nem tehet senki.
Szerintem te még az elmebeteg szó jelentésével sem vagy tisztában:))
Összezárnálak 24 órára egy szobába egy elmebeteggel és egy transzneművel,akkor meglátnád mi a különbség:)
Látogass el egy pszichiátriára.
Az emberek általában nem tudnak belegondolni mások helyzetébe,csak akik magas érzelmi intelligenciával rendelkeznek.Mindenki csak addig lát,ami ő.És ha ez átlagos,akkor azt feltételezi,hogy mások,akik nem olyanok,mint ők,azok betegek.
A transznemű emberek pszichésen,mentálisan egyáltalán nem mondható beteg embereknek,mivel totálisan épek.
Erről nemi átalakító műtét előtt meggyőződnek.
Tulajdonképpen a transzneműek is élhetnének vmivel normálisabb életet abban a testben,amibe születtek,de annyira szexista társadalomban növünk fel,hogy azzal tudnak csak azonosulni,mi a férfias és mi a nőies,ezért is nem érzik magukat jól úgy.
Én speciel ismerek olyan nőt,aki férfinek érzi magát belül,nem érzi jól magát a testében,nemi identitását tekintve ő transznemű.
De érdekes módon nem a lányokhoz,hanem a fiúkhoz vonzódik.
Ő egy transznemű ember,aki egyben meleg is.
A transzneműek többsége viszont heteroszexuális.Én így tudom:)
Ismerek egy olyan személyt is,akit nővé operáltak.
Már mindent elvégeztek rajta,amit kell.
Meg nem mondanád,hogy ő egykor férfi volt.
Én is csak később tudtam meg,amikor elmondta nekem.
És nagyon vonzó,amúgy lányként.Sok pasinak tetszik,de nem mindenkivel lehet őszinte,viszont volt már egy pasi,akinek elmondta és totálisan elfogadta:)
Ő szerencsés,tehetősebb családból származik,és megtudott mindent csináltatni,amit kell,de nem mindenki ilyen szerencsés,van akinek ezek soha nem lesznek elérhetőek.
Akinek farka van, az férfi. Akinek puncija van, az nő. Aki másnak érzi magát, annál belül van a hiba, és átoperálás helyett pszichológust kéne felkeresnie.
Ha a tudomány ezt nem így tartja, az legfeljebb azért lehet, mert nem szabad így tartania, ugyanis a tudományt a liberális inkvizíció tartja kordában. Ha a libsi diktatúra véget érne Európában, nem lennének ilyen, józan paraszti észnek is ellentmondó dogmák sem.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!