Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Mi lett Rúzsa Magdival? Mikor...

Mi lett Rúzsa Magdival? Mikor váltott stílust?

Figyelt kérdés

2011. dec. 1. 16:54
 1/10 anonim ***** válasza:
57%
Na most már ő is beállt a sorba, ahol látszólag minél nagyobb prostinak kell lenni, mert akkor "érdekes és trendi". És úgy is kell öltözni, viselkedni, nem a hang és a tehetség a fontos, hanem a minél ocsmányabb külsőségek. Lady Gagának kell lenni. Pfuj.
2011. dec. 3. 18:22
 2/10 A kérdező kommentje:
én nagyon csodálkoztam, mert azt hittem, hogy Magdi pont nem olyan...de hát a pénzért sajnos sok mindenre képesek mostanában...
2011. dec. 4. 18:14
 3/10 anonim ***** válasza:
// Miért, váltott stílust? Úgy néz ki mint Lady GaGa vagy mi van? :O Valaki képet, videót? Amúgy honnan veszed? //
2011. dec. 7. 16:57
 4/10 anonim ***** válasza:
Úgy öltözik, vagyis inkább vetkőzik.
2011. dec. 7. 22:15
 5/10 anonim válasza:
a régi stílusa szerintem is jobb volt! :(
2012. márc. 18. 11:07
 6/10 anonim ***** válasza:
mi bajotok van?! miről beszéltek? :O én semmi ilyesmit nem tapasztaltam....
2012. máj. 10. 21:33
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
hát ti tök hülyék vagytok!!!! Több stílusa van...nem lehet minden számot úgyan úgy úgyan abban a ruhában elénekelni. Az külön estje az egy más stílus (nézzetek utánna Karádi Katalinnak) ezt nem lehet farmerba elénekelni...az est egy díváról szól és azért is öltöik úgy. Amúgy is ki a fszt érdekel, hogy mi van rajta?!? A lényeg, hogy énekeljen. A beteg a világ, a nem látlak többé, a száj a szem a kéz...wáááááááááá imádom felőlem énekelhetné fél lábon ugrálva úgy hogy tojást süt közben csak ÉNEKELJE!!! NEM ÁLLT BE A SORBA CSAK VÁLTOZATOS STÍLUSA VAN!!! Örüljetek neki, hogy legalább egy olyan előadója van az országnak aki mindenhez tökéletesen ért!
2012. júl. 3. 22:49
 8/10 anonim válasza:
Nem váltott stílus...színes előadó és több stílust is tud tökéletesen képviselni...ennyi
2012. júl. 6. 12:05
 9/10 anonim ***** válasza:
Régi kérdés... sebaj! Tökéletesen egyetértek az utolsó két válaszolóval! :)
2014. júl. 12. 17:29
 10/10 anonim válasza:
én is!
2015. dec. 22. 16:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!