Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Kit tartotok ma Magyarországon...

Kit tartotok ma Magyarországon sztárnak?

Figyelt kérdés
de én olyanra gondolok aki tényleg letett valamit az asztalra és megdolgozott érte, nem a hülye celebekre gondoltam
2009. máj. 12. 09:08
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Vannak ,csak őket nem nagyon ismerjük, vannak akik nemzetközi sikereket érnek el ,csak ők nem csillognak a "nagy magyar" sztárokkal ( kac-kac) . Pl . nekem Mága ZOltán jutott eszembe egyből. Ő egy rendkívül sikeres ember... de sajnos nem sokat hallunk róla. De nagyon sokan vannak még, akiket nem kap így fel a média, mert szerintük unalmas, hogy valaki botrányok nékkül csandben igazi SZTÁR lehet!! Ennyit e nagy magyar sztárokról... Szánalmaas...
2009. máj. 15. 08:31
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

örülök neki, hogy a többiek is így látják ezt, hogy ezek a mostani 'sztárok' a TV2-ből meg az RTL-ből, nem is sztárok, csak emberek, akik a kamerába beszélnek, néha színészkednek, énekelnek, amit Magyaro.-on nagyon sok ember tud!!!

Ezek csak celebek, akiknek az a foglalkozásuk, hogy botrányokkal szórakoztassanak minket, ők ezzel keresik a pénzüket.

Ó, ha nekünk, nem tévés emberkenek is ilyen könnyen lehetne pénzt keresnünk.

Azt is hülyeségnek tartom, hogy Bechem (nem tudom, hogyan kell írni) egy meccsért millókat kaszál, és évente 100milliókat keres azért, mert az Adidas egyik cipőjét reklámozza.

2009. máj. 15. 19:49
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

19:49 vagyok.

Vagy ha egy amerikai celeb anniyra szeretne segíteni az afrikai gyerekeknek, akkor az egész évi fizetését odaadhatná neki, hisz ők akkor se szenvednének pénzhiányban, avn enkik annyi hogy egy életen kerszetül nem kéne dolgozniuk vagy még további 3 generációnak. szóval ha egy éves fizetésüket afrikaiaknak adnák, akkor máris megmentetnének több millió afrikai gyerkőcöt. szép házakat lehetne nekik épiteni, munkahelyeket, simán ennyi 100millió dollárból.

2009. máj. 15. 19:53
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Számomra Janza Kata a favoritt, mert ő nagyon sokat letett az asztalta és egy kedves nyílt nő. Ő megérdemli a tiszteletet főleg a sok szinkron és előadás után. De amúgy az igazi sztároknak az Operett Színház tagjait tartom.
2009. máj. 16. 09:22
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Sztár Magyarországon? Nincs!!! Itt lehet, hogy vannak tehetségesek, de azok már elcelebesedtek. pl. Détár Enikő. És persze vannak a celebek, akik nem tudnak semmit, de még is mindenki ismeri őket! Pl. VV Anikó, Dundika, Voksán Virág, Ágica, Leo és még nagyon-nagyon sokan! Ez az undorító, hogy adják alá a lovat a tv csatornák.... Régen még tanulni kellett a műsorvezetést, a színészetet, ma már minden hülye ott van.
2009. máj. 17. 13:25
 16/21 anonim válasza:
100%
Ákos!Ő nulláról kezdte,mindent a maga erejéből épített fel!
2009. máj. 18. 17:59
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Én egyet tudok: MANCS, sajnos már nem él.Naaa ő aztán megdolgozott a hírnévért.
2009. máj. 24. 15:05
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Téglás Zoli, az Ignighte énekese, amerikában él, hatalmas rocksztár ott, és lassan itt is megismerik a nevét
2009. máj. 24. 18:00
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Koltai Róbert, Király Linda
2009. jún. 20. 21:45
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

Király Linda? Ugyan már!!! Lehet, hogy valaki szereti, de hogy sztár????? Az egész családja nulla, csak az a lényeg, hogy a szülők pénzelik a hátteret!

Ákos? Százszor búcsúzott már el.....

2009. jún. 21. 10:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!