Kit tartotok ma Magyarországon sztárnak?
Figyelt kérdés
de én olyanra gondolok aki tényleg letett valamit az asztalra és megdolgozott érte, nem a hülye celebekre gondoltam2009. máj. 12. 09:08
1/21 anonim válasza:
szerintem nincs...már hogy az utóbbi éévtizedben....a régiek vagy megöregedtek vagy meghaltak na azok sztárok voltak most már maradtak a celebek
2/21 anonim válasza:
Szerintem ma Magyarországon nincsenek sztárok,csak olyan emberek akikiet sztárolnak...
4/21 anonim válasza:
Bereczki Zoli,Dolhai Attila...na ők megdolgoztak érte az biztos!!!
5/21 anonim válasza:
Bereczki Zoli,ÉS Dolhai Attila valóban nagyon tehetséges színészek de az nem egyenlő a sztársággal!!!
1.vagyok
6/21 anonim válasza:
Sztárnak vagy tehetségnek? nem mindegy!
Sztárnak senkit, megyerországon nincs sztár.
Tehetség: Egyházi Géza, régi rockzenészek
8/21 anonim válasza:
aki letett valamit az asztalra a zenében: SKC, Chris.SU, és őket TÉNYLEG ismerik, és imádják külföldön a KÜLFÖLDIEK, nem csak az ott élő magyarok...
9/21 anonim válasza:
bereczki zoli, fésüs nelly, riki church.
10/21 anonim válasza:
ne nevetess, itt nincsenek sztárok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!