Szerintetek melyik sztárnak öltözzek halloweenkor?
Eddig a legjobb ötletek: Katy Perry,Lady Gaga,Marilyn Monroe.
Nem szeretnék olyan válaszokat,hogy VV Szandika,Pedomaci, stb.
Egyébként 17 éves lány vagyok,barna hajam van,kékeszöld szemem és babaarcom.Karcsú vagyok,168 magas és 48 kg.
Na,ötletek? =)
Erre az alkalomra inkább valami őrült kéne, Katy kizárt szerintem a másik kettő mehet:D
Esetleg még Ke$ha, neki is vannak tipikus dolgai.
Avril Lavigne
Nekem ő a kedvencem :)
16:15
Halloween Október 31.-én van,Halottak napja pedig November 1.-én. Ki fogok menni a temetőbe is és halloween partira is fogok menni.Mindent a maga idejében.
Szerintem nagyon is jó dolog a halloween.
Egyébként meg csak egy egyszerű disco lesz,annyi,hogy beöltözünk.Nem értem mi baj ezzel...
Oké, hogy tiszta legyen, mert úgy tűnik még mindig nem tiszta mindenkinek:) Halottak napja november másodika - elseje az mindenszentek.
Amúgy meg tényleg annak öltözz be, akiétől a lehető leglátványosabban elüt a stílusod, Marilyn Mansonosnak pedig valamilyen szinten igaza van, de akkor talán már inkább Dita von Teese... ;P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!