Szerintetek melyik sztárnak öltözzek halloweenkor?
Figyelt kérdés
Eddig a legjobb ötletek: Katy Perry,Lady Gaga,Marilyn Monroe.
Nem szeretnék olyan válaszokat,hogy VV Szandika,Pedomaci, stb.
Egyébként 17 éves lány vagyok,barna hajam van,kékeszöld szemem és babaarcom.Karcsú vagyok,168 magas és 48 kg.
Na,ötletek? =)
2011. okt. 21. 12:40
11/17 anonim válasza:
Drága kötekedős válaszadó... Idejössz kötekedni közben azt villogtatod, hogy már pedig te kimész a temetőbe ezen a napon? Tudod, inkább ne hagyományokból látogassam az elhunyt szeretteim, ha van időm elmegyek a temetőbe, akár halottak napja van akár nem.
12/17 anonim válasza:
Olyan, mint a nagy kötelező Valentin nap.
13/17 anonim válasza:
Ha rémisztőt akarsz, akkor én is justin(a) biebert (kisbetűvel) ajánlom, de Lady GaGa is jó ötlet, de ha igazi félelmet akarsz kelteni, akkor Marilyn Manson. Ezek valók szerintem igazán halloweenra, nem Katy, vagy M. Monroe. De nekem mindegy, én csak ötletet adtam.
15/17 anonim válasza:
Vajon az angolszász kultúrkörben december 6-án megünneplik Szent Miklóst és locsolkodnak húsvétkor? Lassan már a hálaadást is ünnepelni fogjuk. Pontozzatok le, de szerintem szánalmas, hogy így majmoljuk a nagy USÁt.
16/17 A kérdező kommentje:
Jajj,hagyjuk már ezt...
2011. nov. 3. 12:13
17/17 anonim válasza:
A tulajdonságaid alapján justina bieber tökéletes lenne. Meg is ijednének. Nem akarlak megsérteni, de azok a tulajdonságok jellemzőek Selena Gomez barátnőjére, amiket leírtál magadról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!