Szerintetek minek öltözzek be halloweenkor?
Figyelt kérdés
Van egy szórakozóhely ahova ha beöltözöl akkor ingyen mehetsz be halloween partira, de semmi ötletem xd2010. okt. 18. 20:56
2/6 anonim válasza:
Koldus. ( egyszerűen és olcsón elkészíthető )
Rongyba. ( felveszel egy cuki szoknyát, befonod a hajad két copfba, kifested magad babásra: szeplőket rajzolsz..stb )
4/6 anonim válasza:
Ha halloween, akkor "ijesztő" jelmez kell!
pl.: boszorkány, angyal, ördög, zombi :), múmia (wc papírral körbecsavarva) , vámpír, fekete macska stb...
5/6 anonim válasza:
a k.urvás boszorkány a legjobb . 1 szexi fekete ruha, bármilyen és egy boszorkánysapi, bárhonnan vehetsz ilyenkor, olcsón. Én az voltam tavaly 2 buliban is, midnenkinek nagyon bejött.
6/6 anonim válasza:
ördög...fekete macska és a vámpír az tényleg nem rossz ötlet
sötét smink fekete ruci...ördögnél ugye piros fekete...vámpírnál pedig világos arcpúder fekete szemceruza tus,fekete szoknya/nadrág esetleg fehér blúz fekete mellénnyel...
Bár az se mindegy hány éves vagy.Fiú/Lány.Milyen buli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!