Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Elhiszed, hogy Alekosz több...

Elhiszed, hogy Alekosz több mint 100 nővel volt már?

Figyelt kérdés
2011. nov. 21. 19:32
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
82%
Valahol leírták, hogy a legtöbbnek fizetett, a maradék pedig iszonyat ronda volt. Úgyhogy elhiszem.
2011. nov. 21. 19:55
 12/20 anonim ***** válasza:
Nem is tudom... az alkeszek elég sokat isznak, de hogy 100-at is bírjanak!
2011. nov. 21. 20:12
 13/20 anonim ***** válasza:
El. Csak hogy a nők mind fényképen voltak....
2011. nov. 21. 20:13
 14/20 anonim válasza:
El, de ő maga is elmondta, hogy ezek legnagyobb része átlag alatti, csúnyácska nő volt és mindössze néhány nézett ki közülük jól.
2011. nov. 21. 20:16
 15/20 anonim ***** válasza:
K*rvára nem érdekel, hogy miket mond az a díszf*sz.
2011. nov. 21. 20:19
 16/20 anonim ***** válasza:

Az nem igazi nő, aki vele szexel. Mondjuk a 100 nem olyan hihetetlenül sok, de aki ennél többel volt az szerintem nem büszkeség, hanem ciki.

Vagy azért volt sok nője, mert egyet sem tudott megtartani, vagy k.rva volt, vagy bedrogozva volt.

De volt a beszavazóshowban olyan aki több, mint 1000-el volt, állítása szerint. Nos hölgyeim, beszéljünk a hüvelygombáról, herpeszről, aidsről, hepatitis abc-ről és ugyan nem halálos, de kellemetlen dolgokról!

25/F

2011. nov. 21. 20:29
 17/20 anonim ***** válasza:
Valamelyik nap mondta, hogy akikkel lefeküdt, azok vagy prostik voltak, és fizetett nekik, vagy nagyon ronda lányok voltak. Szóval itt a megoldás:)
2011. nov. 22. 14:33
 18/20 anonim ***** válasza:

kit érdekel hánnyal volt ha rondák voltak vagy fizetett értük.

életében nem dugott annyiszor mint én 1 hónapban

2011. nov. 23. 01:26
 19/20 anonim ***** válasza:
Álmában még többel is...amúgy nem. (de nem is érdekel)
2011. nov. 27. 09:03
 20/20 anonim válasza:

Otromba alak ez az alekoszos, mert ezek szerint ő egy férfi qrva. Ezek szerint már az összes laza nemi betegség gazdag tulajdonosa is.Hogy van egyáltalán ennyi idős korára gusztusa mindenféle nőre, főleg a csúnyákra. Különben is elég nyamvadt alak, szerintem csak a szája jár.V..X

ANYUKÁJA IS EGY JÓ FIGURA, BÁR CSAK EGYSZER LÁTTAM 2 PERCRE

2011. nov. 27. 13:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!