Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajok, bejön Alekosz stílusa?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, bejön Alekosz stílusa?

Figyelt kérdés
szerintetek jó ez a szentimentális duma? hogy "mikor megláttalak, éreztem, hogy egy különleges nővel van dolgom" vagy "te egy olyan nő vagy, aki nem terem minden sarkon. komolyan. én el vagyok ájulva tőled, ezt szívből mondom"
2011. jan. 6. 23:03
 1/8 anonim ***** válasza:
Csak hiteget. Egy kicsit is okos nő átlát rajta.
2011. jan. 6. 23:04
 2/8 Rendesfiú/19 ***** válasza:
Az ilyenekből lesznek a "csak barátok".
2011. jan. 6. 23:11
 3/8 anonim ***** válasza:

bejön a stílusa,mint barát el tudnám képzelni,de semmi másnak nem. :)

18L

2011. jan. 7. 02:00
 4/8 anonim ***** válasza:
férfi vagyok, de szerintem komolytalan kis senki. normális férfi nem így viselkedik. a szája az nagy, és nagyon szépen tud beszélni, de akinek van sütnivalója az átlát a szitán. ez, hogy rámászik minden nőre, hát ez pedig szánalmas.
2011. jan. 7. 08:00
 5/8 anonim ***** válasza:
szerintem Alekínyó egy fazon ahogy tud magyarázni!!MINDIG MINDEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT??:damúgy mint pasi nem jön be,de így haveri szinten eltudnám képzelni,szakadni rajta ezerrel!!!benne van a top3-ban!!!dobogós lesz!!!!!!!!
2011. jan. 7. 08:14
 6/8 anonim válasza:
Én nagyin bírom! Nagyon durva amiket mond és ahogy mondja! Szerintem a férfiak többsége csak azért utálja Alekoszt, mert olyanok mint a Béci, unalmasak egy jó hozzászólásuk nincs semmihez és csak irigyek rá:D
2011. márc. 12. 12:47
 7/8 anonim válasza:
Ja és én vagyok megint, kicsit gondolkoztam és azerintem a nők többsége pedig azért nem, mert annyira sötétek, mert nem vágják le azt h nem azért csinálja ezt a nőkkel az Alekosz, mert megakar mindenkit d...ni!!! Hanem csak hülyéskedik!!! De sötétség uralkodik!!! Emberek egy kicsit lássatok már a dolgok mögé!!!
2011. márc. 12. 12:50
 8/8 anonim válasza:
Egyáltalán nem jó ez a duma, sőt gusztustalannak tartom, szerintem minden nőnek ezt mondja, de ennyit tudtak megtanítani neki, ennyire telik tőle.Fontoskodó primitív nyálas szöveg. Próbálkozzunk, aztán ha nem jön össze, még mindig mondhatjuk, hogy nem is gondoltuk komolyan.
2011. nov. 27. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!