Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Ki lenne az, akit ha elindítun...

Ki lenne az, akit ha elindítunk a 2012-es Eurovízión, akkor meg is nyernénk azt?

Figyelt kérdés
Sokan mondták már, hogy Janicsák Veca (igazuk van), meg már olvastam azt is, hogy Ke$ha, mert hogy magyar származású. De nem tudom. Veca szerintem jó választás lenne, de biztos, hogy a hollandok nyerik David Hasselhoff-fal, mert hogy ő fogja Hollandiát képviselni. Nektek mi a véleményetek? Normális válaszokat kérek, aki meg nem tud normális választ írni, az ne is írjon inkább semmit, mert pórul jár.
2011. okt. 19. 20:12
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Én imádom Katit, de nem neki kellett volna idén mennie. Én Nicolast küldtem volna ki egy jó ütős számmal, még arra sem sajnáltam volna a pénzt, hogy egy külföldi zeneszerzővel írattam volna valami jó kis zenét. Jövőre???? Passz, talán valamelyik Faktoros nyenyőce lesz, de tippem nincs, mert idén nem néztem még a második szériát.
2011. nov. 2. 09:46
 22/26 anonim ***** válasza:
Nicolas-nak van jó hangja? Mindig is elkapcsoltam a rádiót, ha olyan b*zis hangot hallok:) Ezek a tehetség kutató szarságok semmire nem jó. Nicolas még a 20-ban sem lenne benne. Ezek az x factor, megasztár dolog csak műsor és karier csinálás mint maga a zenélés művészete. Győzike se tud énekelni és mégis abból él.
2011. nov. 2. 10:04
 23/26 anonim ***** válasza:
Amúgy kérdező akire azt mondtad ki kellene tiltani azok még nyerőbek mint bármelyik x factorosokXD Én sem kedvelem őket, de a csajok arra a fazonokra buknak és főleg a külfödiek. Mármint sp-t nézve. Divat az ilyen gyerek zenék. Justin Bieber-ért is oda vannakXD
2011. nov. 2. 10:08
 24/26 anonim ***** válasza:

Időpont tegnap 10:04

Igen, Nicolasnak jó hangja van, de kinek mi tetszik részletkérdés.

Még jó, hogy nem egy ember dönt ilyen kérdésekben :D

2011. nov. 3. 09:00
 25/26 anonim ***** válasza:
Még jó, hogy te sem:D
2011. nov. 3. 13:49
 26/26 anonim ***** válasza:
szerintem Kovács Ákos lenne az
2012. febr. 11. 19:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!