Honnan érkezett Baricz Gergő az X- Faktorba? Szerintetek tovább jut, mert én nagyon szeretném, hogy továbbjusson.
Figyelt kérdés
2011. okt. 9. 00:00
1/5 anonim válasza:
Egy Gyergyószentmiklós(Erdély) melletti kis faluból, Borzontról. Én is nagyon szeretem, és úgy tudom, tovább is fog jutni, jómagam is erdélyi vagyok, és kiszivárgott...De nem biztos, csak pletyka szinten tudom:)
2/5 anonim válasza:
Előttem szóló már leírta hova valósi, ezért azt nem fogom mégegyszer:)
Az 'i wanna fell in love' c. számot (remélem jól írtam) nagyon szívhezszólóan adta elő, azóta az egyik nagy favorit:)
Ma mondjuk annyira nem tetszett sajnos ahogy énekelt, de attól még ugyanúgy drukkolok neki, hogy bekerüljön a 12-be:)
3/5 anonim válasza:
Remélem az Ildinek megjavul a hallása tavaly óta és kidobja őt onnan. (a Barna Gergővel és a Kelemen Csaba Lil C-vel együtt) Borzalmas hangja van mind a háromnak, nem is értem, mit keresnek ott. Bocsi kérdező, nekem ez a véleményem.
4/5 anonim válasza:
sztem jó hangja van de egysíkú
csak ez a "depis"-érfelvágós műfaj megy neki
nekem Kelemen Csaba nagy kedvenc:D
5/5 anonim válasza:
jó hangja van, de tényleg, eddig csak egy műfajban tudta megmutatni, hogy tud. :/ én már csak emiatt is Oltyán Attila párti vagyok, neki mindhárom teljesen más volt, és szerintem jól is csinálja. :)
De szinte biztos vagyok benne, hogy Gergő kapni fog egy lehetőséget, hogy bizonyítson és bent lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!