Téged is idegesítenek a 'legnagyobb' rajongók? (Többi lent)
"Szia XY! Én vagyok a legnagyobb rajongód..."
"Nálam senki se szeret jobban...!"
Az addig oké, hogy elmondják a kedvencüknek, hogy mennyire klasszak és mennyire szeretik őket, de... minden rajongó a legnagyobbnak gondolja magát, de XY, vagyis a kedvenc sztárjuk csak egynek tartja a sok rajongója közül, sőt, néha egynek a sok sikítozó rajongó közül.
Az olyan legnagyobb fanok, akik arra használják a netet, hogy kikutassák a kedvenceik igazi profilját a Facebook-on szerintem azokra is fér egy kis gyógykezelés! Mivel a híres embereknek az igazi profilja PRIVÁT csak ismerősöket és családtagokat jeelölnek be/vissza! A vele való beszélgetésre ott van a Facebook-on az az oldal, amire egészen véletlenül rávan írva, hogy Hivatalos oldal. :)
Azt bírom még az ilyenekben, hogy ha egy kamu profil valami jó hazugsággal áll eléjük, akkor már van aki elkezdi terjeszteni: facebook.com/rozikanéni <-- ez az igazi Rozi néni! -.- ilyenkor egyszerűbb, ha a hivatalos oldalon rákérdez valaki arra a profilra, és ha kiderül, hogy kamu, akkor jelenteni kell...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!