Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Titeket is idegesítenek a...

Titeket is idegesítenek a "celebek"? És miért?

Figyelt kérdés
Én 99%ról azt sem tudom, honnan bújt elő, mit tett le az asztalra eddig, mégis csodálni kell őket, meg mindről tudjuk, hogy hányas a cipője, mennyit fogyott, melyik lakóparkban vett lakást, hol volt nyaralni, stb. Tudom, hogy külföldön is divat, de a csapból is ez folyik. Kérlek azt a sablonválaszt ne írjátok, hogy irigy vagyok (ez nyomokban sem igaz), meg, hogy akkor ne nézzem, hallgassam, olvassam, kizárom az életemből a bulvármédiát, mégis mindenhol ebbe botlom!
2009. aug. 3. 13:19
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Abszolut nem érdekelnek, a multkor a kezembe kerűlt egy ilyen "celebes" újság, az ablakon vágtam ki!!!

Azt hiszik, hogy valakik, pedig műveltségben a 7 éves lányom is lekörözi őket. Festett szőke haj, ribancköröm meg állandó vihogás, még arra is, ha valaki azt mondja nekik, hogy hegedűvonó. Na, ebből áll a celeb!

2009. aug. 3. 13:32
 2/6 A kérdező kommentje:
Igen, én is így látom, de akkor miért állítják őket fiatal lányok elé modellnek, rájuk akarnak hasonlítani, ez nagyon elborzasztó...
2009. aug. 3. 13:46
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Igen,ez a másik szörnyűség - hogy példaképnek állítják be őket/magukat.Ha lenne gyerekem (bár a mai világban talán jobb is,hogy nincs) minden eszközzel távol tartanám a "celebvilágtól".

Undorító és visszataszító egy jelenség!

2009. aug. 3. 15:04
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek az előttem szólókkal. Nekem van gyerekem és szerencsére eddig sikerült távol tartanom ezektől a befolyásoló tényezőktől, mert nincs TV-nk és nem olvasunk szennylapokat. Én csak ezt láttam megoldásnak...
2009. aug. 3. 16:38
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Irritálnak rendesen... :S Nem tudom mi az érdekes abban, hogy leközlik, hogy mittudomén melyik kis s*ggrázó liba nekikezd fogyózni (közbe már vasággyal együtt 30kg), meg mekkora parti volt, kinek mije mennyit ér...

És semmit nem tud a legtöbb csak nyávog és rázza magát valami iszonyatos "zenére"... És elszomorít, hogy sok velem egykorú lány ezeket a kis macákat választja példaképnek... :S

16L.

2009. aug. 3. 17:05
 6/6 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy így gondoljátok. Az utolsónak: nagyon ritka, ha egy fiatal lány így gondolkodik, büszke lehetsz magadra, hogy nem állsz be a sorba! :)))
2009. aug. 3. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!