Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Mi volt a legnagyobb élményed...

Mi volt a legnagyobb élményed híres emberrel kapcsolatban?

Figyelt kérdés
2010. jan. 2. 20:46
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
68%
Úgy 12 évesen beszélgettem a Barátok köztös Magdi anyussal, adott autogrammot és azt mondta, hogy szép a hajam:D 18/L
2010. jan. 2. 21:21
 2/17 anonim ***** válasza:
75%

Egyszer talalkoztam Toth Veraval a dunaparton, (nemsokkal azutan hogy megnyerte a megasztart), a pasijaval meg annak a bandajaval volt, soroztek:) Adott egy autogrammot es csinaltunk egy kozos kepet. (egy nagy pohar sorrel a kezeben:))) Mondta hogy a pasijanak masnap este koncertje lesz, es hogy szoljak minnel tobb ismerosomnek hogy mennyunk... Azt mondtam hogy rendben, szolok, csak azt nem tettem hozza, hogy Bp.-en senkit az egadta vilagon nem ismerek:D

Nem nagy cucc, de o az egyeduli akivel szemelyesen is beszeltem:)

2010. jan. 2. 21:24
 3/17 anonim ***** válasza:
49%

Elég sok magyar híres emberrel találkoztam már. Munkámból kifolyólag is egyrészt. (vendéglátós vagyok) Másrészt meg sokszor látom őket bevásárlóközpontokban, szórakozóhelyeken. Egyiket se nevezném olyan hűű, de nagy élménynek. A magyar sztárocskákért nem vagyok oda. Viszont egyszer a vujity tvrtko kisfia a westendben le ült mellém és az apja kérdezte, hogy tetszem-e neki, mert annyira nézett :D tök cuki volt, mert rögtön zavarba jött. :) meg beszélgettem velük picit. A barátok köztös "Dzsordzsóval":D (tudjátok Zsófi bátyja) együtt ittunk :D

A legjobb élményt talán a Gangstáékkal való bulizást élveztem, nagyon jó fejek és teljesen mások mint amilyennek a médiában tűnnek, de persze jó értelemben. Na hirtelen ennyi ugrik.

2010. jan. 2. 21:30
 4/17 anonim ***** válasza:
78%

Aranyosi Péter, Benk Dénes, Kovács András Péter és Bruti voltak már itt nálunk ahol lakom, mindegyikőjükkel van közös fotó és aláírás. Nagyon jó fejek. :D

17/L

2010. jan. 2. 21:53
 5/17 anonim ***** válasza:
38%
Egyszer pont mentem a tescoba, és ahogy bambultam ott kanyarodott be elöttem LL Junior én meg kb tátott szájjal bámultam:DAranyos volt integetett a kocsiból, bent meg kaptam autogarmmot:D
2010. jan. 2. 22:16
 6/17 anonim ***** válasza:
55%
Amikor rám mosolygott a kedvenc színészem :-)
2010. jan. 3. 12:52
 7/17 anonim ***** válasza:
70%
Ugyanaz,amit az utolsó válaszoló írt
2010. jan. 3. 15:28
 8/17 anonim ***** válasza:
36%
kb 3 éve volt egy koncert ott ahol lakom és a Zanzibár lépett fel!!az első sorban áltam és az énekes csaj vagyis Rita(asszem így hívják)megfogta a kezem!!tök jó volt!jah meg ez is kb 3 éve volt hogy irigy hónalj mirigy koncerten voltunk és az egyik tag elment mellettem!!!
2010. jan. 4. 21:38
 9/17 anonim ***** válasza:
69%
Ganxstával taláékoztam, Hien-t láttam egyszer buszmegállban KEletinél, Majkát a Westendben, meg Joshi Bharatot a gödöllői Tescoban. xD
2010. jan. 4. 22:29
 10/17 anonim ***** válasza:
19%
Igaz ez nem velem volt, de az egyik barátom megfogta SP cipőjét.
2010. jan. 6. 18:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!