Mi volt a legnagyobb élményed híres emberrel kapcsolatban?
Egyszer talalkoztam Toth Veraval a dunaparton, (nemsokkal azutan hogy megnyerte a megasztart), a pasijaval meg annak a bandajaval volt, soroztek:) Adott egy autogrammot es csinaltunk egy kozos kepet. (egy nagy pohar sorrel a kezeben:))) Mondta hogy a pasijanak masnap este koncertje lesz, es hogy szoljak minnel tobb ismerosomnek hogy mennyunk... Azt mondtam hogy rendben, szolok, csak azt nem tettem hozza, hogy Bp.-en senkit az egadta vilagon nem ismerek:D
Nem nagy cucc, de o az egyeduli akivel szemelyesen is beszeltem:)
Elég sok magyar híres emberrel találkoztam már. Munkámból kifolyólag is egyrészt. (vendéglátós vagyok) Másrészt meg sokszor látom őket bevásárlóközpontokban, szórakozóhelyeken. Egyiket se nevezném olyan hűű, de nagy élménynek. A magyar sztárocskákért nem vagyok oda. Viszont egyszer a vujity tvrtko kisfia a westendben le ült mellém és az apja kérdezte, hogy tetszem-e neki, mert annyira nézett :D tök cuki volt, mert rögtön zavarba jött. :) meg beszélgettem velük picit. A barátok köztös "Dzsordzsóval":D (tudjátok Zsófi bátyja) együtt ittunk :D
A legjobb élményt talán a Gangstáékkal való bulizást élveztem, nagyon jó fejek és teljesen mások mint amilyennek a médiában tűnnek, de persze jó értelemben. Na hirtelen ennyi ugrik.
Aranyosi Péter, Benk Dénes, Kovács András Péter és Bruti voltak már itt nálunk ahol lakom, mindegyikőjükkel van közös fotó és aláírás. Nagyon jó fejek. :D
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!