Mi volt a legnagyobb élményed híres emberrel kapcsolatban?
Figyelt kérdés
2010. jan. 2. 20:46
11/17 anonim válasza:
én a no thanx ex-énekesével találkoztam,még tavaly májusban,,kép is készült vele,meg autogramm...:)
12/17 anonim válasza:
Elmentem megnézni a Lány, kertben c előadást és egyszercsak bevágódott mellám Szabó Győző ( a műsor részeként ültek a közönség közé) és megsimogatta a lábam és azt mondta a pasimnak, hogy : Jó a csaj! :-)
13/17 anonim válasza:
Osztályommal egyik pesti múzeumba voltunk ez a nap volt az mikor a nemzeti vágta résztvevői összegyültek abban a múzeumban ahol mi voltunk és egy csomó hírességet látunk (Sthol,Fábry,Balázs...és még jó pár embert és azok gyerekeit :] )
14/17 anonim válasza:
Nagy Feróék előzenekaraként koncerteztünk a bandámmal, nem tudtam sehogy hazajutni (kb 50km) én meg nem vagyok az a színpa alatt alvó típus, hát hazavitt a Feróbá. Mármint nem ő vezetett érthető okokból :D de ott józanodott a hátsó ülésen :D
15/17 anonim válasza:
"én a no thanx ex-énekesével találkoztam"
Én meg az új énekesével járok egy főiskolára, és volt pár óránk együtt. Kár, hogy egyáltalán nem hallgatom a zenekart és számomra nem igazán sztár...
16/17 anonim válasza:
Rómában egy Armani üzlettel szemben állt 2 testőr és anyával átmentünk megnézni mivan ott erre egyszer csak jön egy kis smart és kiugrik belőle TOTTI puszpusz vmi csajjal meg pár ember ott volt aztán gyorsan be, ott volt tőlem 2 méternyire :) ez volt kb 5 perc
ÁKOSsal egy repülőn utaztunk török vagy görögországba és ott ült mögöttem annyira jófej volt :)
és még sok ilyesmi :D 13/L
17/17 anonim válasza:
utolsó vagyok. ja, és erikkel a nothanxel krapekkal találkoztam: volt aza jetixes vmi és a frida az egyik jó barátnőm, aztán bevitt a színfalak mögé ott beszélgettem vele meg ilyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!